2 sene önce
2 sene önce

Haliç Üniversitesi Oyun İçi Reklam Alanlarına Entegre Olan İlk Üniversite Oldu

Z kuşağına ulaşmak için oyun içi reklamcılık platformu Portuma’ya entegre olan ilk üniversite Haliç Üniversitesi oldu.

 

Haliç Üniversitesi, Türkiye’nin ilk oyun içi reklamcılık şirketi Portuma’nın reklam vereni olurken, Z kuşağına ulaşabilmek adına üniversite tercih döneminde Portuma’yı seçen üniversitenin reklamları, platforma entegre olan oyun stüdyolarında görüntülenmeye başladı.

 

Geçtiğimiz yıl “All in One” sloganıyla yeni kampüsüne taşınan Haliç Üniversitesi, Z kuşağını yakalamak adına dijital dünyayı ve teknolojiyi çok yakından takip ediyor. Metaverse ile ilgili gelişmeler de dahil olmak üzere gerçekleştirdiği konferanslarla konunun yakından takipçisi olan Haliç Üniversitesi, yenilikçi üniversite kimliğiyle bu kez de oyun içi reklamcılık mecrasına adım atıp, Portuma’nın ilk reklam veren üniversitesi oldu. 

 

Portuma’nın bünyesinde toplamda 70’ten fazla oyun bulunuyor. Bu oyunlarla birlikte reklam veren 80 milyon indirmeye, 177 ülkeye ve 4 milyondan fazla günlük kullanıcıya ulaşılabiliyor. Haliç Üniversitesi, Portuma ile yapmış olduğu anlaşma sonrası hızlı bir şekilde platformun ekosistemine dahil olurken, üniversitenin reklamları gösterime girdi.

 

Reklamlarını Portuma ile verenler, hem hedef kitlesine doğru bir şekilde ulaşıyor hem de reklamları negatif bir izlenim bırakmıyor. Portuma, oyunların içerisine kullanıcıları rahatsız etmeyecek şekilde reklamlarını yerleştiriyor ve oyunun akışı bozulmuyor. Marka farkındalığı konusunda oyun sektörü içerisinde çok büyük bir yeniliğe imza atan Portuma, Haliç Üniversitesi’ni hedef kitlesine ulaştırmaya başladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login