2 sene önce
2 sene önce

Efsanevi Lee, Marka Yüzü Kenan Doğulu ile Yazın Enerjisini Yükseltiyor

Denim sektöründe yeniliklerin öncüsü Lee, marka yüzü Kenan Doğulu ile ses getiren iş birliğinin kampanya çekiminde koleksiyondaki rengarenk yazlık parçaları tanıtıyor.

 

Yaz sıcaklarında cool duruş ve yüksek konfordan ödün vermeyenler, Lee’nin rengarenk koleksiyonuyla yaz gardırobunu tamamlıyor. Su yeşili, mint, indigo, mercan, kum ve taş tonlarının hâkim olduğu logolu tişörtler yazın enerjik ruhunu ortaya çıkarırken günün her anına uyum sağlıyor. İlhamını 1950’lerin stil sahibi görünümlerinden alan açık yakalı, desenli gömlekler eğlenceli bir görünüm için kombin alternatifleri sunuyor.

 

“Lee for Future” sloganıyla yola çıkılan kampanyanın çekimleri, daha iyi bir gelecek için doğal kaynakların önemine vurgu yaparken markanın sürdürülebilirlik vaadine de atıfta bulunuyor. Kenan Doğulu’nun çekimlerde giydiği ince yazlık gömlekler tatil valizinin vazgeçilmezleri arasına girmeye hazırlanıyor. Rahat etmek isteyenlerin bir numaralı tercihi Extreme Motion jeanler, özel fit ve kalıpları ile gün boyu hareket özgürlüğü sağlarken, chino pantolonlar şık görünümlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login