2 sene önce
2 sene önce

Kale Bitecek Mi

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her cumartesi günü saat 09.00’da yayınlanan yeni bölümleriyle minik dostlarını birbirinden eğlenceli serüvenlere doğru yola çıkarmaya devam ediyor. Niloya ve arkadaşları, sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde çocuklara keyifli bir zaman dilimi sunuyor. Çizgi kahramanlar, 9 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Bitmeyen Kale’ bölümü ile minik dostlarını eğlenceli maceralarına ortak olmaya davet ediyor.

 

 

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ismini mutluluktan alan Niloya, her hafta izleyicileri yeni bir maceraya çıkarmaya devam ediyor. Çizgi kahramanlar, kurbağalarla oyunlarından ısınma taktiklerine, arama kurtarma ekibi çalışmalarından hayvan dostlarıyla eğlencelerine kadar eğitici ve öğretici birçok yeni içeriği her cumartesi günü saat 09.00’ da YouTube kanalında sevenleriyle buluşturuyor.  Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümü “Bitmeyen Kale” 9 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak. 

 

 

Niloya Kalenin Yıkılmasına Şaşırmıyor!

 

Niloya evlerinin bahçesinde tahta bloklardan büyük bir kale yapımına kendini o kadar kaptırmış ki ne O’nu oyuna çağıran Mete’yi, ne de diğer arkadaşlarını gözü görür. Niloya hiç durmadan kaleyi bitirmeye odaklanmıştır, Arada küçük kazalar da olur. Cep civcivi kalenin içine kaçınca Niloya onu dışarı çıkaracağım derken kalenin bir kısmını yıkar, sağlam kısmını da yavrusunu kümese götürmek için gelen Sarıkanat yıkar. Niloya da yıkılır ama yılmadan yeniden yapmaya başlar. Niloya sonunda garip bir ses duymaya başlar. Bu sesin nereden geldiğini anlamak için sağına soluna bakarken kaleyi yeniden yıkar. Oysa ses karnından geliyordur. Niloya sonunda ara verip yemek yemesi gerektiğini anlar. Düzenli beslenemezse sağlıklı düşünemeyaceği gelir aklına…Murat ve Mete sürpriz olsun diye, Niloya yemeğini yerken kalesini yaparlar. Tam bitecekken bu sefer de rüzgar tüm kaleyi yıkar. Niloya bu duruma hiç şaşırmaz. Sonuçta bu bitmeyen bir kaledir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login