2 sene önce
2 sene önce

Başkan Sezer Şampiyon Pehlivanı Konuk Etti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kırkpınar’da şampiyon olarak boy atlayan Gölcük Belediye Spor pehlivanı Yunus Emre Akman’ı ödüllendirdi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 661. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, Küçük Orta Küçük boyda şampiyon olan Gölcük Belediye Spor pehlivanı Yunus Emre Akman’ı makamında konuk etti. 428 güreşçi arasında 9 müsabaka kazanarak şampiyon olan ve boy atlayan Akman; ilk 16’ya kalarak Küçük Orta Boyda güreşmeye hak kazandı. Ziyarette; Akman’ın yanı sıra Kırkpınar’da boy atlayarak küçük orta büyük boyda güreşmeye hak kazanan Enes Özbek, Başpehlivan Yıldıray Akın ve Gölcük Belediye Spor güreş eğitmenleri de hazır bulundu. Başkan Sezer, tebrik ettiği şampiyon Özbek ve boy atlayan Akman’a başarılar dileyerek ödüllendirdi.

 

BAŞKAN SEZER’DEN ŞAMPİYONA TEŞEKKÜR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kazandığı başarı ile ilçemizin gururu olan Yunus Emre Akman’ı ve boy atlayan Enes Özbek’i can-ı gönülden tebrik ediyor, yetişmelerinde ve başarılarında emeği olan saygıdeğer ailelerine, ata sporumuzun Gölcük’te bânisi muhterem Rüstem Çavdar Hocama, Yusuf Yüksel Hocama, Gölcük Belediyesi Spor Birimi personelimize ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login