2 sene önce
2 sene önce

Peşinden Koşulan Bir Hayal Daha: Ana Shine “Digital Love” ile Büyülemeye Devam Ediyor

 
Sahici bir tutkuya ve umutla beslenen bir hayale sahip olmanın ayrıcalığını tadan her sanatçı gibi Ana Shine da eserlerini dünyayla paylaşmaya ve onu büyülemeye devam ediyor.
 
Henüz 5 yaşındayken, büyükannesinin müzik okuluna yazdırmasıyla Ana Shine’nın ve dolayısıyla gelecekteki hayranlarının hayatı tümden değişti. Aşkı bulma yolundaki deneyimlerinden süzerek yazdığı şarkıları ile uçmak için kanatlara ihtiyacımız olmadığını, sevginin tek başına bizi göklere çıkarabileceğini anlattı.
 
Zorlu yaşamının üstesinden gelebilmek için genç yaşta Gucci, Armani ve Dolce & Gabbana gibi ünlü markalar için modellik yapmaya başlayan Ana Shine; yaratıcı ruhunun özgürlüğe ihtiyacı olduğunu fark edip hayalinin peşinden tutkuyla sürüklenmeye karar verir ve İngiltere’ye taşınarak müzik kariyerinin temellerini atar.
 
İngiltere’de Céline Dion, Spice Girls ve Take That ile çalışmış efsane Eliot Kennedy ile tanıştıktan sonra ilk hayalini gerçekleştirir: When I Was A Girl.
 
Ve ilk single’ı, Cover Me, Lights Out ve Freedom takip ediyor. En sonunda o büyük gün gelip çatıyor: 26 Mart 2021’de yetenekli müzisyen, ilk albümü Four Seasons of Love’ı duyuruyor.
 
En büyük arzusu her yıl yeni bir albüm çıkarmak olan Ana Shine, 1 Temmuz’dan itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak “Digital Love” isimli single’ı ile bizi kendisine hayran bırakmaya devam etmeyi düşlüyor.
 
Gelecek planları arasında Dj Mert ve Funkyc ile konser vermek ve Aşk’la yapılan yeni bir albüme imza atmak olan Ana Shine’ın yetenekleri ise saymakla bitmiyor; bale, sörf ve dalış tutkunu olan Rus müzisyen, aynı zamanda kayak yapmaya ve ata binmeye bayılıyor. En büyük korkusu ise fareler!
 
Ana Shine’ın ilham veren yaşamı, şarkıları ve başarılarla dolu kariyerini mercek altına almak isteyenler için adres belli.
 
Ve dikkat! Daha gerçekleştirilmesi gereken çok hayal var…

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login