2 sene önce
2 sene önce

Bayraklı’da ‘Hilmi Yarayıcı’ coşkusu

Bayraklı Belediyesi, yaz konserleri kapsamında protest ve özgün müziğin ünlü ismi Hilmi Yarayıcı'yı halkla buluşturdu. Bayraklı ve çevre ilçelerden gelen yüzlerce kişi şarkılarla, türkülerle, halaylarla unutulmaz bir gece yaşadı. Başkan Sandal, konser sonunda Yarayıcı’ya çiçek ve plaket takdim etti.

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

İzmir’in birçok ilçesinden gelen vatandaşlar, Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde bir araya geldi. Özgün müziğin ünlü sesi Hilmi Yarayıcı, sevilen şarkıları ve türküleri Bayraklılılar için seslendirdi. 2 saatlik performansıyla gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı, coşku dolu gecede salonu dolduranlara müziğiyle unutulmaz anlar yaşattı. İzleyiciler de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Etkinlikte danslar edildi, halaylar çekildi. Ünlü sanatçı konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. 

 

Konsere Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve sanatseverler katıldı. Pandemi, deprem gibi birçok olumsuzluğun ardından yeniden başlayan etkinlikler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Konser sonunda Başkan Sandal, Hilmi Yaracı’ya teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login