2 sene önce
2 sene önce

“İkinci seans AEEP” vizyona girmek için gün sayıyor!

Türkiye'nin korku ve gerilim temalı ilk üçleme film projesinde;

 

Hann Yapım'ın Türkiye'de ilk kez gerçekleştirdiği 60'ar dakikalık korku ve gerilim temalı üçleme film projesinde; ilk film "İlk Seans NMSM"nin ardından projenin ikinci filmi olan "İkinci seans AEEP" vizyona girmek için gün sayıyor.

 

Hann Yapım'ın bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği 60'ar dakikalık korku ve gerilim temalı üçleme film projesinde; "İlk Seans NMSM"nin ardından projenin ikinci filmi "İkinci Seans: AEEP" 27 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerle buluşuyor.

 

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen korku-gerilim konsepti, bilimsel gerçeklere dayanarak çoklu fobi sendromu yaşayan insanların hayatlarının nasıl zindan olabileceğini beyaz perdeye aktarıyor. Yalnızca 14 gün vizyonda kalacak olan film izleyicilere daha önce eşi görülmemiş bir deneyim sunuyor. Proje tasarımı Onur Aşa’ya ait olan serinin ikinci filmi AEEP’de hayatı boyunca travmalardan kaynaklı fobileriyle mücadele etmek zorunda kalan Demet’in (Güler Aşık) korkuları ve kabusları anlatılıyor. Filmin ismi, hikayede yer alan fobilerin baş harflerinden oluşuyor. Gökhan Murat Toktamışoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu korku dolu atmosferiyle izleyiciyi derinden etkileyecek filmde, Ablutofobi (yıkanma korkusu), Emetofobi (kusma korkusu), Eizoptrofobi (ayna korkusu) ve Pedofobi (çocuk korkusu) işleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login