2 sene önce
2 sene önce

Şiddete Karşı Cesaret ve Dayanışma Galip Geldi

Bir yanda aldatan kadınların hapse atılmasını savunanlar, diğer yanda partnerinden gördüğü şiddeti saklamak zorunda bırakılan kadınlar… Aslında Özgürsün bu hafta, kadına şiddet konusunu gündeme taşıyacak yeni bölümüyle geldi. 

 

Cesur senaryosuyla dikkat çeken Aslında Özgürsün’ün bu haftaki bölümünde, kadına karşı şiddetin fiziksel ve psikolojik boyutları, dizideki karakterlerin yaşadıkları üzerinden işlendi. Konunun sık konuşulmayan yönlerine incelikli bir biçimde dokunan hikayede cesaret ve dayanışma temaları ilgi çekti. Başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Bade İşcil’in yanı sıra, Semra rolüne hayat veren Ceren Taşçı ile Canan karakterini oynayan Ecrin Bolkar da bu bölümde adeta yıldızlaştı.

 

Yeni bölümde ayrıca, Berna yeni kitabını yazmak konusunda eski motivasyonunu bulamazken, Belgin yeni bir ilişkiyi başlatacak geri dönülmez bir adım attı. Bu bölümde başarılı oyuncu Sergen Deveci diziye dahil olurken Murat Daltaban da konuk oyuncu olarak yer aldı. Nez ise sürpriz bir performansa imza attı.

 

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün”, Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstleniyor. İlerleyen bölümlerde, Berk Cankat, Perihan Savaş, Aslı İçözü ve Nurhan Özenen gibi başarılı oyuncuların da izleyici karşısına çıkacağı yapımda, usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’nın kendisini canlandırıyor. 

 

“Aslında Özgürsün”, yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayında. 

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login