2 sene önce
2 sene önce

Başkan Aydın’dan Çelikgil’e teşekkür

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Seferihisar ziyaretinde müjdesini verdiği Ürkmez Doğanbey Sanayi Sitesi için çalışmalar sürerken, Ürkmez’de hizmet veren sanayi esnafının kurduğu S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Rüştü Çelikgil’e teşekkür etti.

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Nisan Ayında gerçekleştirdiği Seferihisar ziyaretinde müjdesini verdikleri Ürkmez Sanayi Sitesi için çalışmalar devam ederken Ürkmez’de hizmet veren sanayi esnafının da hazırlıkları sürüyor. Seferihisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası aracılığıyla kurulan S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Ürkmez Eski Belediye Binasında gerçekleştirilen toplantıda dört yıl görev yapacak olan Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri belirledi. Ahmet Eden ve İbrahim LanLan’ın aday olduğu seçimde yapılan kapalı oylama sonucunda  Ahmet Eden dört yıllığına S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Eden’in başkan olduğu oylamada Hüseyin Uşgun ve Murat Nalbat  Yönetim Kurulu Üyesi, Galip Gürel ve Hasan Yılmaz da Denetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, kooperatifin kurulmasına aracılık eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Rüştü Çelikgil’e ve Seferihisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Aydın açıklamasında, “İlçemizin önemli turizm lokasyonlarından biri olan Ürkmez’imizin şehir dokusunu güzelleştirecek ve Ürkmez’de hizmet veren sanayi esnafımıza düzenli bir çalışma alanı sağlayacak olan bu projeyi benimseyen ve emek veren Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sayın Ahmet Rüştü Çelikgil’e ve ekibine özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Genel kurulda gerçekleştirilen seçimle S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  Başkanlığına seçilen Ahmet Eden’i tebrik ediyorum. Ürkmez ve Doğanbey için çok kıymetli olan Ürkmez Sanayi Sitesi Projesi tamamlandığında ve esnafımız buradaki yeni atölyelerine taşındığında hem sanayi esnafımız çok daha konforlu alanlarda çalışacak hem de Ürkmez’de yaşayan hemşehrilerimiz ve tatil yapmaya gelen misafirlerimiz çok daha sakin ve rahat bir Ürkmez bulacak. İnşallah en yakın zamanda çalışmalar tamamlanacak ve Ürkmez, Sanayi Sitesine kavuşacak” ifadelerini kullandı.

 

Oyların sayılmasının ardından konuşan Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Rüştü Çelikgil’, “Kim seçilirse seçilsin hepiniz kıymetli esnaf arkadaşlarımsınız, hepimiz bu iş için buradayız. Sanayi Sitemiz inşallah tamamlandığında esnafımızı dükkanlarına kavuşturmak nasip olsun” diyerek seçilen yönetimi tebrik etti. Seçimin sonuçlanmasının ardından S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı seçilen Ahmet Eden’i ilk tebrik eden diğer başkan adayı İbrahim Lanlan oldu. Genel Kurula katılan ve oy kullanan Kooperatif Üyelerine teşekkür eden Eden, birlik ve beraberlik mesajı vererek “Ürkmez, Doğanbey, Payamlı ve Seferihisar için çok önemli olan bu projeye öncülük eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanımız Ahmet Aydın’a ve Kooperatifimizin kurulmasına aracılık eden Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet Rüştü Çelikgil’e çok teşekkür ederim. Bu seçim bizim için sembolik bir seçimdi. Bundan sonrasında da İbrahim kardeşimiz ile birlikte yine esnafımız için çalışacağız. Bu başlangıcın tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login