2 sene önce
2 sene önce

Sena Şener Lüleburgaz’ı salladı!

Lüleburgaz’da muhteşem “gençlik” konseri!

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak bağımsızlık mücadelesini başlattığı ve gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Lüleburgaz’da Sena Şener konseriyle coşkuyla kutlandı. Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde binlerce genç doyasıya eğlendi.

 

Lüleburgaz Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. 19 Mayıs konserinde Kongre Meydanı’nda şarkıları ve sahne performansıyla gençler tarafından sevilen isim Sena Şener yer aldı. Genç şarkıcı kendi yazdığı şarkılarla birlikte unutulmaz şarkıları seslendirdi.

 

Konser öncesi zeybek!

 

Binlerce gencin Kongre Meydanı’na akın ettiği konser öncesi ise GENKAD tarafından muhteşem bir zeybek gösterisi gerçekleştirildi. Zeybek gösterisi izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 

Başkandan geleneksel öz çekim!

 

Sena Şener’in muhteşem sahne performansı ortaya koyduğu gecenin sonunda ise Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli gelenekselleşen öz çekimini yaptı. Başkan Gerenli, Sena Şener ile birlikte arka plana seyircileri alarak öz çekim yaptı.

 

Atatürk kısa filmi ekibine belge

 

Tüm bunlarla birlikte Sena Şener konseri öncesinde Atatürk’ün Samsun’a doğru yola çıkmasının yıl dönümünde yayınlanan Atatürk’ün 19 Mayıs ile ilgili kısa filminin ekibinde yer alanlara teşekkür plaketleri verildi.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login