2 sene önce
2 sene önce

Katar, Paris Saint- Germain Takımını Ağırladı

Katar, Paris Saint- Germain takımını kulübün iki günlük Bahar Turu kapsamında ağırladı. Futbolcular, Katar'ın zengin mirasının ve kültürünün tadını çıkarırken taraftarlarla buluştular ve bir masterclass etkinliğine katıldılar. 

 

Ülke, Kasım ayında FIFA Dünya Kupası Katar 2022TM'ye ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, futbolcular Katar Ulusal Müzesi, Souq Waqif ve West Bay Skyline'a bakan İslam Sanatları Müzesi Park gibi ikonik yerleri ziyaret ettiler. Ayrıca 3-2-1 Katar Olimpiyat ve Spor Müzesi de dahil olmak üzere ülkenin yeni cazibe merkezlerini keşfettiler.

 

Katar Ulusal Müzesi;

Paris Saint-Germain futbolcuları Kylian Mbappé, Achraf Hakimi, Presnel Kimpembe, Sergio Ramos ve Marquinhos, bu hafta Katar Turizm ve mimar Jean Nouvel tarafından tasarlanan ikonik Katar Ulusal Müzesi'ni ziyaret etti. Futbolcular, kulübün iki günlük Bahar Turu için Katar'daydı. 

 

Souq Waqif

Paris Saint-Germain futbolcuları Gianluigi Donnarumma, Leandro Paredes ve Idrissa Gueye, kulübün iki günlük Bahar Turu sırasında Katar'daki Souq Waqif'i ziyaret etti. Hurma, baharat ve mevsimlik lezzetler gibi yerel ürünler içeren çarşının ara sokaklarını keşfettiler.

 

İslam Sanatları Müzesi / İslam Sanatları Müzesi Parkı

Paris Saint-Germain futbolcuları Lionel Messi ve Marco Verratti, kulübün iki günlük Bahar Turu'nda Katar'ın Doha kentindeki MIA Park'ta topa vuruyor. Park, 14 asırdan fazla sanat eserine ev sahipliği yapan İslam Sanatları Müzesi'nin yanında yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login