2 sene önce
2 sene önce

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Deneyim Paylaşım Günleri’ İle BİLSEM Müdürlerini Ağırladı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Deneyim Paylaşım Günleri’nin bir yenisi Narlıdere Arkas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda Bilim Sanat Merkezi Müdürleri için gerçekleşti.

 

Ortak çalışmaların arttırılması ve koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıya İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, 15 ilçenin Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Bölümü Şube Müdürü, Bilim Sanat Merkezi müdürleri, Müdür yardımcıları ve 8 Bilim Sanat Merkezi Kurucu Müdürü katıldı.

 

Narlıdere Arkas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Erkan Erdik, ‘Bilim ve Sanat Merkezlerinin Amaçları, Misyon, Vizyon ve Genel İşleyişi’ konulu bir sunum yaptı. Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Nihal Akdağ, ‘Bilim ve Sanat Merkezlerinde Öğrenci Tanılama Süreci konulu sunumunu gerçekleştirdi. Bornova Şehit Fatih Satır Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Melike Bahar Tike Tetik, ‘Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Seçimi ve Atama Süreci’; Ödemiş Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hüseyin Kayacı; ‘ E-BİLSEM Modülünün Tanıtılması, Bilim ve Sanat Merkezlerinde Müdür, Müdür Yardımcısı ve Öğretmenlerin Görev ve Sorumlulukları’ içerikli sunumlarını paylaştı.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, özel yetenekli öğrencilerin devam ettiği Bilim ve Sanat Merkezlerinin önemine vurgu yaparak İzmir’de Bilim ve Sanat Merkezi sayısının arttığına dikkat çekti.               

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login