2 sene önce
2 sene önce

EGEKAF bilgilendirme standı Merkez Kütüphanede öğrencilerle buluşuyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde, 21-22 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak olan  “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı- EGEKAF” için hazırlıklar hız kazandı. Fuar İzmir’de 20 üniversitenin katılımıyla gerçekleşecek EGEKAF kapsamında öğrencilere yetenek kapısı sistemini tanıtmak ve fuar için kayıtlarını almak amacıyla EÜ Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğü tarafından EÜ Merkez Kütüphanesinde bilgilendirme standı açıldı.

“Fuar öğrenci-sektör buluşmasını sağlayacak”

 “Yetenek Her Yerde” teması ile düzenlenecek fuarın öğrenci-sektör buluşmasını sağlayacağını belirten Ege Üniversitesi Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörü Öğr. Gör. Ebru Kalyoncu, öğrencilerimizi ve mezunlarımızı kariyer fuarına katılmaya davet ediyorum. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız için EGEKAF bulunmaz bir fırsat niteliği taşıyor. İş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelip firmaları yakından tanıyarak kendilerine staj ve istihdam imkânı sağlayacaklar. Öğrencilerimizin ve mezunlarımızı, EGEKAF hakkında daha sağlıklı bilgiye ulaşmaları adına Merkez Kütüphanemizde bir bilgilendirme standı açtık. Burada fuar hakkında yetkili personelimizden detaylı bilgi alıp kayıtlarını yaptırabilirler. Geleceklerini şekillendirmek gençlerimizin elinde. Kayıtlarını yaptırıp fuar alanında sektör temsilcileriyle buluşmaları, kendi kariyerleri adına çok faydalı olacaktır” diye konuştu.

EGEKAF bilgilendirme standı, fuar ile ilgili her türlü bilgi ve detayı öğrencilere aktarmak ve kayıtlarını yapmak amacıyla EÜ Merkez Kütüphanesinde hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login