2 sene önce
2 sene önce

Selda Parın, Cyberwise’ın Üst Yönetimine Katıldı

Netaş ve Avaya’da uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev alan sektörün deneyimli ismi Selda Parın, Cyberwise’ın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

 

Siber güvenlik alanında bölgesel lider Cyberwise, yönetim kadrosunu yeni bir atamayla güçlendiriyor. 30 yıllık kariyer yolculuğu boyunca teknoloji sektörünün önde gelen firmalarından Avaya ve Netaş’ta üst düzey satış ve çözüm yöneticiliği görevlerini başarıyla yürüten Selda Parın, Cyberwise’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Ocak 2022 itibarıyla yeni görevine başladı. Parın, yeni görevinde Cyberwise’ın büyüme stratejisine ve hedeflerine paralel olarak şirketin satış stratejisini geliştirmek ve yürütmek gibi önemli sorumluluklar üstlenecek ve şirketin daha etkin ve verimli yönetilmesine katkıda bulunacak.

Cyberwise Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Aret Kıllıoğlu, atamayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Her geçen gün artan ve karmaşıklaşan siber güvenlik problemleri karşısında kuruluşlar; güvenebilecekleri, geniş bir yelpazede hizmet alabilecekleri çözüm ortakları arayışındalar. Cyberwise olarak biz de bu ihtiyaç doğrultusunda kuruluşların tüm ihtiyaçlarını “Tek Adres”ten karşılayabilmelerini sağlıyoruz. Kendi alanında eşsiz bir tecrübeye sahip olan Parın’ın yönetim kadromuza katılmasıyla siber güvenlik alanında liderliğimizin devamını ve çalışmalarımızın tüm bölgeye etkili bir şekilde yayılmasını sağlayacağımıza inanıyorum.”

Cyberwise Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selda Parın ise yeni görevi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’de siber güvenlik sektöründe güçlü bir yapılanma ortaya koyan Cyberwise, önümüzdeki yıllar için Avrupa dahil tüm bölgeye dair sağlam bir yol haritasına sahip. Cyberwise’ın pazar hakimiyetini daha da güçlendirmek, müşteri portföyünü artırmak üzere ekibin bir parçası olmaktan dolayı oldukça heyecanlı ve gururluyum.”

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Parın, teknoloji alanında kariyerine 1990 yılında başladı. Parın, 1993-1999 yılları arasında İnternet İletişim Teknolojileri firmasında Satış Müdürü olarak görev yaptı. Ardından kariyerine Nortel Netaş’ta devam etme kararı alarak, 2006 yılına kadar Nortel Netaş bünyesinde Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. 2006’da Avaya firmasıyla kariyer yolculuğuna devam eden Parın 10 yıl süreyle şirketin üst düzey satış yöneticiliği görevini yürüttü. 2016’da yeniden Netaş Kurumsal Pazarlar İş Birimine katılan Parın burada sırasıyla Kurumsal Pazarlar Çözüm Direktörlüğü, Kurumsal Pazarlar Genel Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü.  Son olarak Netaş’ta tüm iş birimlerinin Çözüm ve Proje yönetiminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak çalıştı.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login