2 sene önce
2 sene önce

300. mağazasının açılışını gerçekleştiren Atasun Optik, sürdürülebilir bir gelecek için eğitimde fırsat eşitliğini destekliyor

300. mağazasının[1] açılışını Mardin’de gerçekleştiren Atasun Optik, sürdürülebilir bir geleceğin eğitim ile başladığı inancıyla, 200. mağazasıyla ilk adımını attığı TEGV gönüllülük hareketini de devam ettiriyor. TEGV gönüllüsü olarak yaptığı bağışla çocukların ihtiyaçlarına odaklanmış eğitimler sayesinde potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetmelerine destek olmayı hedefleyen Atasun Optik, proje kapsamında teknolojiye erişimi kısıtlı öğrenciler için de tablet desteğinde bulunuyor.

 

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla çalışmalarına devam eden Atasun Optik, 14. yılında 300. mağazasını müşterileri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Atasun Optik, Mardin ‘deki 300. mağazasının açılışını, sürdürülebilirlik vizyonuyla birleştirdiği projesi ile de taçlandırıyor. Atasun Optik, sürdürülebilir bir geleceğin anahtarı çocukların eğitimini için yaptığı bağışla, 200. mağazası ile başlattığı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) gönüllülük hareketini devam ettiriyor.

Sürdürülebilirliği, pazarlama ve ekonomik faaliyetlerin ötesinde, gelecek kuşaklar için daha yaşanılabilir bir dünyanın tek yolu olarak benimsediklerini belirten Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın şu değerlendirmelerde bulundu: “Çocuklarımız, nitelikli eğitim desteği alsınlar ve gelecek için umut olabilsinler diye 300. mağazamızın açılışında da TEGV ile el ele yürümeye devam ediyoruz. Türkiye’nin en önemli vakıflarından biri olan TEGV’in gönüllüsü olarak yaptığımız bağışla çocuklarımızın eğitim masraflarını karşılamanın yanı sıra teknolojiye erişimi kısıtlı öğrenciler için tablet desteğinde de bulunuyoruz. Yatırımlarımıza, gelişmiş insan kaynağından sürdürülebilir ürün geliştirmeye ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sunmaya, topluma, insana verdiğimiz önem doğrultusunda devam edeceğiz.”

Atasun Optik ile iş birliklerinin devam etmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getiren TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise “26 yıldır dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklarımızı nitelikli eğitim ile buluşturan ve bugüne kadar 3 milyona yakın çocuğun hayatına dokunabilmiş bir kurum olarak faaliyetlerimizi Atasun Optik gibi değerli eğitim dostlarımız sayesinde aralıksız sürdürüyoruz. Bu proje ile daha çok çocuğumuzun nitelikli eğitimlerini güvence altına almayı hedeflerken, onları tablet teknolojisi ile buluşturabilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sağlandıkça ülke olarak refahın gelişeceğine inanıyor, çocuklarımız adına Atasun Optik’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login