3 sene önce
3 sene önce

“PCI SSC”de ilk kez bir Türk konuşmacı

Türkiye’nin lider siber güvenlik markası Cyberwise, kartlı ödeme verilerinin korunması için PCI Güvenlik Standartlarını geliştiren, sürdüren ve yöneten küresel bir forum olan Ödeme Kartı Endüstrisi Güvenlik Standartları Konseyi’nin (PCI SSC), küresel online etkinliğine katılıyor.

Türkiye’nin ilk siber güvenlik bütünleşmesiyle doğan lider şirketi Cyberwise, kartlı ödeme verilerinin korunması için PCI Güvenlik Standartlarını geliştiren, sürdüren ve yöneten küresel bir forum olan Ödeme Kartı Endüstrisi Güvenlik Standartları Konseyi’nin (PCI SSC)26 – 28 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenleyeceği, “Ödeme Dünyasının Değişen Dinamikleri: Mobil Uygulamalar” konulu sunumu ile küresel online etkinliğine katılıyor.

 

Cyberwise adına, firmanın CISSP, CISA, CISM, QSA, ASV, Kıdemli Bilgi Güvenliği Danışmanı Hüseyin Erkılıç’ın, 26 Ekim 2021 tarihinde, Saat 15:00’da gerçekleştireceği, Ödeme Dünyasının Değişen Dinamikleri: Mobil Uygulamalar konulu bir sunum ile katılacağı etkinlik, dünyanın birçok yerinden siber güvenlik uzmanları tarafından takip edilecek. 

 

Cyberwise tarafından yapılan açıklamada Erkılıç’ın etkinlikte, “pandeminin ödeme endüstrisi üzerindeki etkisine genel bir bakış”, “CPoC, SPoC, Pin on Glass ve biyometrik çözümler ile mobil uygulama kartı kayıt ve yetkilendirme süreç akışları”, “mobil ödeme uygulamaları tehditleri” ve “ödeme sektörü ile ilgili gelişen teknolojilerin incelenmesi” konularını ele alacağı vurgulandı.

 

PCI denetim ve danışmanlığı alanında en geniş müşteri portföyüne sahip, bu alanda Türkiye’nin en deneyimli QSA şirketi olan Cyberwise; halen tek Türk ASV firması olmasının yanında 2018 yılında, Ödeme Kartı Sektörü Güvenlik Standartları Konseyi’nin (PCI SSC) 3D Güvenli Ödeme Sistemi’ni (3D Secure) denetleyebilen ilk Türk denetim firması oldu. 

 

Hüseyin Erkılıç Hakkında: Cyberwise’ın CISSP, CISA, CISM, QSA, ASV, Kıdemli Bilgi Güvenliği Danışmanı Hüseyin Erkılıç, kurumsal/BT stratejisi, yönetişim, risk yönetimi ve güvence konularında deneyimli bir danışman ve denetim uzmanıdır. Özellikle, PCI DSS, Cobit 5, ITIL ve BDDK tebliğleri gibi risk bazlı projelerin ve uluslararası düzenlemelerin değerlendirilmesi konularında üst düzey bir tecrübeye sahiptir. Özel olarak ise, bilgi güvenliği olgunluklarının artırılmasından sorumludur. Hüseyin Erkılıç, 15 yılı aşkın bir süredir, siber güvenlik alanında profesyonel deneyime sahiptir ve şu anda bir CISSP, CISA, CISM, QSA, ASV'dir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login