3 sene önce
3 sene önce

VakıfBank’tan “Bugün Esnaf Kazansın” Kampanyası

VakıfBank, Ahilik Haftası kapsamında esnaflara destek olmak amacıyla bir kampanya başlatarak, 18 Eylül Cumartesi gününü mahalle esnafından alışveriş yapmaya davet ediyor. Kampanya ile esnaftan alışveriş yapmayı müşterileri için de kazançlı hale getiren VakıfBank, kendi kredi kartları ile esnaftan yapılan 100 TL’lik harcamaya 20 TL değerinde Worldpuan hediye ediyor. 

 

VakıfBank, bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 34. Ahilik Haftası kutlamalarına, tüketicileri, alışverişlerini mahalle esnafından yapmaya yönlendirecek özel bir kampanya ile destek veriyor. 

 

Kampanya kapsamında, 18 Eylül Cumartesi günü alışveriş tercihlerini VakıfBank üye işyeri konumundaki esnaftan yana kullanan VakıfBank kredi kartı sahipleri, tek seferde yapacakları ilk 100 TL harcama karşılığında 20 Worldpuan kazanma şansına sahip oluyor. 

 

Yardımlaşma, hoşgörü, dostluk ve dayanışma gibi temel değerlerin taşıyıcısı olan Ahilik geleneğinin Anadolu’nun kültürel mirasından önemli yere sahip olduğunun bilincinde olan VakıfBank, bu geleneğinin günümüzdeki temsilcileri olan esnaf ve sanatkârı desteklemeyi önemsiyor, bu yönde pek çok çalışmaya imza atıyor. Bu yıl Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında hem müşterilerine hem de üye işyeri esnafına fayda sağlayacak bir kampanyayı hayata geçiren VakıfBank, yılsonuna kadar VakıfBank üye işyeri olacak esnaftan da ödeme kaydedici cihaz (ÖKC) ücreti almayacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login