3 sene önce
3 sene önce

ORGANICS by Red Bull Sessions, Akyaka’da müzik ve gastronomiyi buluşturdu

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, eylül ayı boyunca devam edecek etkinliklerden ikincisini Akyaka’da gerçekleştirdi. No:22 Riders Inn’de yazın son günlerinin keyfini çıkaran katılımcılar hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle tanıştı hem de yetenekli sanatçılar Elif Çağlar ve Bilal Karaman’ın performanslarıyla keyifli anlar yaşadı. 

Alanında birbirinden yetenekli isimlerin arkadaşlık ettiği ORGANICS by Red Bull’un, “Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen ve 11 Eylül Cumartesi günü Akyaka No:22 Riders Inn’de gerçekleşen etkinliğinde katılımcılar müzik ve gastronomiyi harmanlayan deneyimlerle dolu bir gece geçirdiler. Twins Cocktail Lab.’in ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzetini farklı reçetelerle yorumlayan miksoloji deneyimiyle yeni tatlar keşfettiler. Müzik severler ise yetenekli sanatçılar Elif Çağlar ve Bilal Karaman konseriyle müziğin tadına vardı.

ORGANICS by Red Bull’un lezzetleri ile hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenler, ferah ve çarpıcı dokunuşlarla zenginleştirilmiş beş farklı lezzetiyle raflarda yerini alan, organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünlerini deneyebilirler. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login