3 sene önce
3 sene önce

QR hızıyla sigorta teklifi dönemi başladı!

Türkiye’nin lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, kasko ve trafik sigortasında QR kod ile hızlı teklif dönemini başlattı. Araçlarına kasko ve trafik sigortası yaptırmak isteyen araç sahipleri, ruhsatlarında yer alan bilgileri tek tek doldurmak yerine, QR kodu akıllı telefonları ile okutarak, gerekli bilgileri otomatik olarak doldurabiliyorlar. Bu sayede araç sahipleri sigorta teklifi almak için gerekli tüm bilgiler eksiksiz olarak doldurarak daha az zaman harcıyorlar. 

Türkiye'nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, QR hızı ile sigorta teklifi alma dönemini başlattı. Kurulduğu günden bu yana sektörde önemli başarılara imza atarak 6 milyon müşteriye ulaşan ve yenilikçi bakış açısıyla dijital sigortacılığa yön veren Sigortam.net, şimdi de kasko ve trafik sigortası tekliflerini müşterilerine QR hızında ulaştırıyor.  

Sigortam.net’in QR hızıyla teklif alma hizmetinden yararlanmak isteyenler, akıllı telefonlarından internet sitesine girerek, araç ruhsatındaki QR kodunu okutuyor. Ruhsatlarda yer alan tüm bilgileri içeren QR kodunun okutulması sayesinde, kasko ve trafik sigortası teklifleri için doldurulması gereken bilgiler otomatik olarak tamamlanıyor. Böylece teklif alma süresi hızlanırken, araç sahipleri kolayca kasko veya trafik sigortası teklifini alabiliyor. Sigortam.net, ayrıca QR kodla alınan tekliflerde kaskoda 100 TL, trafik sigortasında ise 50 TL net indirim sunuyor.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz: “Müşterimizi odak noktasına koyan dijital sigortacılık çözümleri sunuyoruz”

Dijital sigortacılığın ülkemizdeki öncülerinden olan Sigortam.net’in, sektördeki 21 yıllık tecrübesiyle bugün 6 milyon müşteriye hizmet sunduğunu belirten Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, “2000 yılından bu yana sektörde ilk olan birçok yeniliğe imza attık. Müşterimizi odak noktasına koyarak geliştirdiğimiz teknoloji gücüyle emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz yeniliklerle Türkiye’de dijital sigortacılığa yön veren lider şirketlerden biriyiz. Son olarak pazara sunduğumuz QR hızında teklif alma hizmeti de yine müşteri iç görüleri doğrultusunda şekillendi. İçinde bulunduğumuz hız çağında artık kimsenin bir dakika bile gereksiz zaman harcamaya tahammülü yok. Biz de kasko ve trafik sigortası tekliflerini müşterilerimize QR hızında sunarak gelişen müşteri beklentilerine biraz daha ayak uydurmuş olduk. Dijital dünyada yenilikler bitmez, bundan sonra da yeni ürün ve çözümlerle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login