3 sene önce
3 sene önce

Konami ↑↑↓↓←→←→BA kodunun 35’inci yıldönümünü yeni çevrimiçi mağaza ve LOFI şarkılarla kutlamaya devam ediyor

Konami Digital Entertainment B.V., meşhur ↑↑↓↓←→←→BA kodunun 35. yıldönümünü kutlamaya devam ediyor! Retro oyun serisi Arcade Archives hakkında bilgiler içeren ve resmi Konami Mağazası üzerinden tüm KONAMI hayranlarını cezbedecek yeni ürünler içeren web sitesi, an itibarıyla yayında! Kutlamalar kapsamında 'DJ Tokyo Machine' ve 'DJ No.2' retro KONAMI oyun şarkılarının çok özel düzenlemelerini yaptı.

DJ Tokyo Machine, hayranların en sevdiği NES oyunu Gradius'un müziğini remiksleyip yine Tokyo Machine Ekibi tarafından oluşturulan bir müzik videosu ile yayınladı. DJ No.2 ise NES oyunlarından GradiusGanbare Goemon! Karakuri DōchūYie Ar Kung-FuTwinBee ve Salamander şarkılarını lofi hiphop tarzında düzenledi.

 

Gelelim HAMSTER Corporation tarafından üretilen Arcade Archives serisine. Bu çok özel video oyunu koleksiyonu, Gradius ve Yie Ar Kung-Fu gibi KONAMI oyunları da dahil olmak üzere klasik oyunların aslına uygun olarak yeniden üretilmesi konseptiyle geliştirildi. Bu seri, video oyunlarının bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan mihenk taşı yapımları ölümsüzleştirmeye odaklanıyor. Oyuncular, küresel puan tablosu aracılığıyla dünya çapında puanlarını karşılaştırabiliyor ve rekabet edebiliyorlar. Arcade Archives’ı PlayStation®4 ve Nintendo Switch üzerinden oynayabilirsiniz.

 

↑↑↓↓←→←→BA Hakkında

 

“↑↑↓↓←→←→BA” KONAMI oyunlarında yer alan ve popüler kültürün parçası olmayı başarmış gizli bir komuttur. İlk olarak Gradius'un 25 Nisan 1986'da piyasaya sürülen NES sürümüne dahil edilen bu komutu girmek, oyuncunun uzay aracının özel power-up’larla güçlenmesini sağlıyordu. Bu uzun ama hatırlaması kolay gizli komut, o zamandan beri sayısız oyunda kullanıldı ve zaman içinde bir klasik hale geldi.

 

HAMSTER Co. Tarafından Üretilen Arcade Archives Serisi Nintendo Switch, Nintendo'nun ticari markasıdır. “PlayStation” ve “PS4”, Sony Interactive Entertainment Inc.'in tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login