3 sene önce
3 sene önce

TikTok, EURO 2020 İçin Sponsorluk Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor #TikTokEuro2020

Dünyanın önde gelen kısa video uygulaması TikTok, Avrupa Futbol Şampiyonası UEFA EURO 2020 sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TikTok, sponsorluk kapsamında EURO 2020 heyecanını zirveye taşıyacak uygulama içi bir yarışma başlattı. Kullanıcılar, futbol heyecanlarını yaratıcı videolarla #TikTokEuro2020 etiketiyle başlatılan yarışmada paylaşıyor.

 Dünyanın önde gelen kısa video uygulaması TikTok, Avrupa Futbol Şampiyonası UEFA EURO 2020 sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TikTok, sponsorluk kapsamında EURO 2020 heyecanını zirveye taşıyacak uygulama içi bir yarışma başlattı. Kullanıcılar, futbol heyecanlarını yaratıcı videolarla  #TikTokEuro2020 etiketiyle başlatılan yarışmada  paylaşıyor.

Ünlü isimlerin jüri üyeliği yapacağı yarışmaya katılmak için kullanıcıların  TikTok Euro 2020 canlı yayınlarından birini en az 30 dakika boyunca izlemesi yeterli olacak. Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar, canlı yayını izledikten sonra TikTok’un EURO 2020’ye özel oluşturduğu birbirinden eğlenceli filtre ve stickerlarla yaratıcı videolar paylaşabiliyor. TikTok bu süreçte eğlenceli filtre ve stickerlarına belirli aralıklarla yenilerini ekleyerek  heyecan ve eğlenceyi her daim yüksek tutuyor. Kazanan katılımcıları sürpriz hediyelerin beklediği, 18 Haziran’da başlayan yarışma, 11 Temmuz’a kadar devam edecek. 

Milli futbolcular TikTok jüri koltuğunda

Heyecan verici yarışmanın jüri koltuğunda milli futbolcu Taylan Antalyalı, eski futbolcu Pascal Nouma, eski futbolcu Serhat Akın, milli kadın futbolcu Aycan Yanaç, SSport kanalı sunucularından Çağıl Özge Özkul oturuyor. Bu isimlerin yanı sıra eski İspanya milli takım kalecisi Iker Casillas ve eski İspanya milli takım oyuncusu Michael Salgado ve eski Brezilyalı oyuncu Marcelo da jüri üyeleri arasında yer alıyor. Jüri üyeleri yarışma için çektikleri videoda kullanıcıları futbol heyecanlarını paylaşmaya davet ediyor.

‘Taraftarların Buluşma Noktası’

TikTok, kullanıcılarını ‘Taraftarların Buluşma Noktası’nda bir araya getirmeyi hedefliyor. Birbirinden heyecanlı ve eğlenceli yarışmalarla taraftarlar sadece takımlarına destek vermekle kalmıyor, EURO 2020 coşkusunu da bu süreçte sonuna kadar yaşama şansı buluyor. Platform, sporsever TikTok kullanıcılarını “Hemen katılın, taraftarların buluşma noktasında yerinizi alın” mottosuyla bu heyecan dolu serüvene davet ediyor.   

EURO Hub, EURO 2020’nin nabzını tutuyor

TikTok, EURO 2020 turnuvası boyunca futbol taraftarlarının tutkularını ve yaratıcılıklarını ifade edebilmeleri için pozitif bir ortam sunuyor. Kullanıcılar uygulamanın arama sekmesine EURO 2020 yazdıklarında, şampiyonaya özgü tüm içeriklerin yer aldığı bir ara sayfaya yönlendiriliyor.  

‘EURO Hub’ olarak da adlandırılan bu ara sayfada kullanıcılar; EURO 2020 skorlarını, fikstürü, puan tablosunu, atılan golleri ve en iyi pozisyonları rahatlıkla takip edebiliyor. 

Bu sponsorlukla beraber tüm Avrupa yayın kanallarında UEFA EURO 2020 canlı maç programları esnasında TikTok’u tanıtan dijital sponsorluk haklarına da sahip olan TikTok, taraftarların en sevdikleri futbol içerik üreticilerini takip edebilecekleri, yaratıcı futbol içerikleri üretebilecekleri bir atmosfer yaratıyor. EURO 2020’nin ilk dijital sponsoru olan TikTok, kullanıcıların futbol heyecanlarını paylaşabilecekleri kampanyalar ve yarışmalar düzenlemeye devam edecek. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login