3 sene önce
3 sene önce

Melodi Elbirliler, Pronovias icin kamera karsisinda

Pronovias tüm dünyada gerçekleştirdiği PronoviasEdit projesini influencer Melodi Elbirliler ile hayata geçirdi. Melodi Elbirliler PronoviasEditbyMelodiElbirliler kampanyası için kamera karşısındaydı.

 

Gelinlik modasının dünya lideri Pronovias, 2021 koleksiyonunun en özel tasarımları Türkiye’de Melodi Elbirliler ile özel bir dijital proje ile tanıttı. Melodi Elbirliler, koleksiyondan seçtiği 5 farklı tasarım ile kamera karşısına geçti. Melodi Elbirliler’in giydiği tasarımlar arasında Pronovias Party Edit koleksiyonundan bir tulum ve iki elbise yer aldı. 

 

Çekimleri İstanbul Four Season Hotel Bosphorus’ta gerçekleşen proje için kamera karşısına geçen Melodi Elbirliler, ışıltılı koleksiyonu özel günlerde ve günlük hayatında nasıl kullandığını anlattı. 

 

PronoviasEditbyMelodiElbirliler projesinde 5 farklı tasarım ile kamera karşısına geçen Elbirliler , tasarımları ne için ve hangi okazyonlar için tercih ettiğini dile getirdi. Vücudu saran denizkızı tarzında sade bir gelinlik giyen Melodi Elbirliler, tasarımı anlatarak “Bu gelinliği giydiğimde kendimi kuğu gibi hissettim” diyor. Elbirliler, düğünlerde farklı bir stil yakalamak isteyenler için pantolon ve ceketten oluşan maskülen bir tarzı yansıtan takım da Elbirlilerin tercihleri arasında yer alıyor. Melodi Elbirliler’in tercih ettiği ‘Party Edit’ koleksiyonundaki tasarımlar ise zarafeti ışıltılı bir dokunuşla karşılıyor. Videoda görünen lacivert tulum şık bir parti görünümü sunuyor. Melodi Elbirliler’in “Renklerin enerjisine inanırım” diyerek sunduğu kırmızı elbise ise özel günlere ışıltı katıyor. Son seçimi de bir klasiği güncelleyen siyah ve ışıltılı gece elbisesi oluyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login