3 sene önce
3 sene önce

Esnaflar halen iş yapamıyor, Hiçbir destek almayan esnafımız var

İYİ Parti Çanakkale İl Teşkilatı esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Sorunları yerinde tespit ederek istek ve sıkıntıları raporlayan teşkilat, rapor haline getirdikleri sorunları Ankara’ya taşıyor.

Bu kapsamda il başkanı Selahattin Yıldızlar ve ekibi Çanakkale Merkez Demircioğlu esnafını ziyaret etti. Burada esnafların sorunlarını tek tek dinleyen başkan Yıldızlar, "Esnaflarımızı ziyaret ederek, onları dinleye devam ediyoruz. Esnaflarımız halen büyük sıkıntıda olduklarını söylüyor. Birçoğu gereken desteği alamadığını ve kirasını dahi vermekte oldukça güçlük çektiğini belirtiyor. Özellikle sigorta primleri, kredi borçları, personel sigortası konularnda devletn hiçbir destekte bulunmadığını bu zor dönemlerinde dahi vergi ödediklerini belirtiyorlar.

Hükümet hergün çıkıp alay eder gibi esnafın her zamna yanında olduğunu, komik rakamlarla onları desteklediklerini belirtiyor. Esnaflarımızsa tam tersini söylüyor. Hani nerde bu destekler? Birçok esnaf borcunu ödeyemedi, kredisini ödeyemedi, kirasını veremedi. Ki nasıl sahi çıktı bu esnafa? Kaç defa sokağa çıkmışlar, milleti dinlemişler ki? Oturdukları yerden, herşeyden bir haber kürsüde ezbere konuşmaya devam ediyorlar" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login