3 sene önce
3 sene önce

Adjust, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki Liderliğini Genişletiyor.

Global uygulama pazarlama analitiği platformu Adjust bugün, Ozan Can Şişman'ın, şirketin Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Satış Başkanı olarak atandığını duyurdu. Mart 2020'den bu yana Adjust'ın Türkiye ve Orta Doğu Ortaklıklar Müdürü olarak görev yapan Ozan Can Şişman, bu yeni görevi ile Adjust'ın Türkiye ofisini kuran ve yine aynı dönemde Adjust Global Satış Başkan Yardımcısı görevine atanan Ender Özcan'a raporlayacak.

Ozan Can Şişman’ın bu ataması ile Adjust, MENA’daki mobil uygulama ekosistemine yatırım yapmaya devam ederken, Gulf İşbirliği Konseyi bölgesine de odaklanıyor. Adjust'ın İstanbul ofisi, MENA ülkelerini tek bir merkezden yönetmek amacıyla 2014 yılında kuruldu. O zamandan beri, şirketin yerel çalışan sayısı 7 yılda 5 kat arttı.

2012 yılında Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ozan Can Şişman, daha önce sırasıyla, Rocket Internet, Groupon, Henkel gibi global firmalarda çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra, 2015 yılında Digitouch ile dijital reklam sektörüne girdi. Digitouch’dan sonra Adcolony’e bağlı Opera Response ekibinin kurucu ekibinde yer aldı.

Adjust Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) ve Türkiye Satış Başkanı Ozan Can Şişman "MENA, mobil uygulama ekosisteminde son derece gelişen bir pazar ve Adjust'ın 2021 Büyüme Haritasında en hızlı büyüme gösteren bölgelerden biri. Özellikle Oyun, e-ticaret ve eğlence alanlarında küresel bir başarı yakalamayı düşünen markaların kesinlikle görmezden gelemeyecekleri bir pazar. Bana verilen bu yeni görev ile Ender’in ve ekibimizin yakaladığı başarı grafiğini yukarı çıkarmaya devam etmekten ve bölgemizin satış ekibine liderlik etmekten büyük gurur ve mutluluk duyacağım.”

Adjust Global Satış Müdürü Ender Özcan, Yeni atamalarla ilgili şu sözleri aktardı:

Türkiye bugün, mobil uygulama pazarında Avrupa, Amerika ve dünyanın geri kalanı için örnek teşkil eden bir altyapıya sahip ve en önemlisi ürettiği teknolojik içeriği yurt dışına ihraç eden bir konuma geldi. Hızla büyüyen Ortadoğu, Afrika ve Türkiye bölgesi Adjust için önemli bir pazar konumunda. Kariyerinde, mobil reklamcılık sektöründe, gelişmekte olan pazarlara yönelik yönetim rolleri üstlenen Ozan Can Şişman’ın, bu deneyimi ile bölgede daha fazla etki ve katma değer yaratmamıza katkısının büyük olacağına hiç şüphem yok.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login