3 sene önce
3 sene önce

Moonline Travel, Türkiye Ofisi’nin başına Serhad Öktem’i getirdi

Ortadoğu’nun önde gelen B2B seyahat hizmetleri sağlayıcısı Moonline Travel’ın Türkiye Ofisi 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren sektörün deneyimli ismi Serhad Öktem’e emanet.

2016 yılında Türkiye turizm pazarına giriş yapan Irak kökenli Moonline Travel, Türkiye Ofisi’nde yeni bir kan değişimine gitme kararı aldı. Kariyer hayatına 1995 yılında adım atan ve özellikle son 10 yıldır turizm ve reklamcılık alanında bir çok ulusal ve uluslararası şirkette üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Serhad Öktem, 1 Haziran 2021 itibariyle Moonline Travel Türkiye Ofisi Genel Müdürü görevine getirildi. 

Yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Serhad Öktem, Ortadoğu’nun en büyük seyahat acentalarından biri olan Moonline Travel’ın pazardaki en iddialı B2B uçak bileti satış platformu Babylon Booking gibi bir ürüne sahip olduğunu hatırlatarak, bunun kendilerine önemli bir avantaj sağladığını hatırlattı. Moonline Travel’ın bir başka B2B ürününün de 2021 yılının Mart ayında kullanıma açılan otel rezervasyon sistemi Babylon Holiday olduğunu söyleyen Öktem, her iki ürünle sektörün en önemli unsurlarının başında gelen seyahat acenteleri ile süregelen iyi ilişkileri daha da geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Öktem, global ölçekte zorlu geçen 1,5 yılın ardından yapılacak güç birliklerinin sektörde aydınlık günleri de beraberinde getireceğini ifade etti.

2010 yılında Irak’ta kurulan Moonline Travel, 10 yılı aşkın süredir Irak’ın yanı sıra Türkiye, Dubai ve Almanya ofislerinde 250’den fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmekte ve özellikle B2B alanında uçak bileti satışı ve otel rezervasyonu çözümleri ile sektöre hizmet veriyor. Moonline Travel ayrıca Irak’ta Air Arabia, Egypt Air ve Lufthansa City Center gibi markaların da temsilciliklerini yürütüyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login