3 sene önce
3 sene önce

Siyasilere yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum

İYİ Parti Şanlıurfa il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, "Siyasilere yapılan fiziki eylemler çoğalmaya başladı. Siyasilere yapılan her türlü saldırıları kınıyor. Vatandaşlarımızı sağ duyulu olmaya bu gibi pravakatör eylem yapmaya çalışan, siyasi çıkar için her şeyi göze alanlara meydan vermeyelim lütfen" dedi.
 

PARTİ LİDERLERİNİN USLUBUNA DİKKAT ETMESİ GEREKİYOR

İYİ Parti Şanlıurfa il başkanı Çakmaklı, parti liderlerinin uslubunun sokağa yansıdığını belirtti. Liderlerin usluplarına dikkat etmesi gerektiğini belirten başkan Çakmaklı, "Sayın cumhurbaşkanımızın grup toplantısında söylemiş olduğu cümleler bizi derinden üzdü. "Bundan sonra daha neler olacak? Bu yapılanlar azdı…."Tabi bizi derinden üzüyor. Geçmişte de sayın cumhurbaşkanımız ak partililer seçim döneminde millet zillet falan, bize oy verenler vatanseverler oy vermeyenler terörist anlamında. Sayın cumhurbaşkanımız oysaki biliyorsunuz Soma da bir maden çökmüştü. 301 vatandaşımızı kaybetmiştik. Sayın Cumhurbakanımızın oradaki ziyaretinde bir vatandaş protesto etti diye korumalar tarafından linç edilmişti.  Yine bir çiftçi kardeşimiz sayın cumhurbaşkanımızla o dönem başbakan olduğu dönemde onunla konuşmak istiyor. Tarımın sıkıntılarını anlatmak istiyor. Anamız ağladı diyor. Al ananı git diyor yani duymadığı hakaret kalmadı. Biz bu dili gerçekten istemiyoruz" dedi.

SİYASİLERE KARŞI FİZİKİ EYLEMLER BAŞ GÖSTERMEYE BAŞLADI MİLLETİMİZ SAĞDUYULU OLMALI

"Siyasetçilerin üslubu biraz daha olumlu olması lazım" diyen başkan Çakmaklı,sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Tepeden tırnağa bu sirayet etmeye başladı. Dikkat ederseniz son dönemlerde siyasetçilere bir linç girişimi ve onlara karşı fiziki bir eylem de yapılmaya başladı. Gelecek Partisinin genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ a bir saldırı gerçekleşti. İYİ Partinin Yomra belediye başkanına yine bir silahlı saldırı oldu. Sayın Kılıçtaroğlunu bir mafya tehdit etti. Yani bu dil güzel bir dil değil. Umarım bu sokağın tamamına yansımaz. Sokak çok gergin eğer liderler diline üslubuna dikkat etmezlerse sokaktaki insan artık ne yapar bilemiyorum. Ben herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sayın genel başkanımız buna çok özen gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da AKP kadroları da üsluplarına dikkat etseler sokağa daha olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum.Bu yaplan eylem ve söylemler 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra bombaların patlaması ve akabinde seçim sürecine bu şekilde girilmesi bizlere bazı şeyleri tekrar hatırlatmaya mecbur kılıyor. Milletimizin sağduyulu olmasını arzu ediyorum."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login