3 sene önce
3 sene önce

“İlk işimde bu işi beceremiyorum diye düşünmüştüm.”

Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile Zorlu PSM ve PSM Online’dan seyirci karşısına çıkan Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, güzel ve başarılı oyuncu Funda Eryiğit oldu. 

 

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan Schweppes’in sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin yeni bölümünde sevilen oyuncu Funda Eryiğit, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla geceye damgasını vurdu.

Pandemi sürecini İzmir, Çeşme’de geçiren ve İstanbul’a yeni dönüş yaptığını anlatan başarılı oyuncu; “Yaklaşık bir buçuk senedir İzmir, Çeşme’deydim. Bütün salgın sürecini orada geçirdim. İstanbul’a döneli çok olmadı, hatta hala daha eşya yerleştirmek ve valiz boşaltmakla uğraşıyorum.” ifadelerini kullandı. Uzun süre İstanbul’dan uzak kalmak ve sonrasında yeniden İstanbul’un hareketli akışına adapte olmanın nasıl bir tecrübe olduğunu da anlatan güzel oyuncu; “Döneceğim belli olduğu zaman oldukça büyük dramalar yarattım kendime açık konuşmak gerekirse. Bir daha bu balkonda oturamayacak mıyım, kahvecime hoşça kal diyemedim gibi sebeplerden gözümün olduğu çok oldu. Döndüğüm zaman İstanbul’a yeniden adapte olmak uzun sürecek diye düşünüyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. İki üç gün içerisinde, valiz boşalt, eşyaları yerleştir derken yeniden o kaosa alışmış bir şekilde buldum kendimi.” sözleriyle herkesi güldürü.

Programın sevilen bölümü   “Gözlerimin İçine Bak’’ta kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren başarılı ve güzel oyuncu, “Hiç gizli gizli dinlediğin ve çok sevdiğin bir şarkı var mı?” sorusuna “Gizli gizli dinlediğim bir şarkı yok ama yalnızken daha coşkuyla eşlik ettiğim ve kendimi kaybettiğim parçalar oluyor elbette, mesela ilk aklıma gelenlerden birisi Gülşen’in Bir İhtimal Biliyorum şarkısı. Normalde de açıp dinlerim ama evde yalnızken dinlediğimde işler değişiyor.” cevabıyla stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı.

“Tiyatro samurayı bir tiptim.’’

Konservatuvar eğitimi öncesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde de eğitim aldığını anlatan başarılı oyuncu, “Konservatuvarda biraz burnu havada bir öğrenciydim sanırım. Tabii bunda önceki Uluslararası İlişkiler bölümünün de etkisi vardı. Kendi dönemimdeki insanlarla aramda çok yaş farkı yoktu belki ama o zamanlar bana çok geliyordu. Kenarda sürekli kitabını okuyan tiyatro samurayı bir tiptim daha ziyade.” sözleriyle üniversite dönemini anlattı. Mezun olduktan sonra ekranlardaki ilk işinin “Canım Ailem” olması ve birlikte çalıştığı insanların kendisi için büyük bir deneyim ve şans olduğunu da anlata güzel oyuncu; “Canım Ailem ilk işimdi. O kadar acemiydim ki kamera önünde, kameranın neresine bakacağım neresinden geçeceğim hiçbir şey bilmiyordum. Hatta ben galiba oyunculuk yapmamalıyım bu işi beceremiyorum diye bile düşündüğüm olmuştu. Ama birlikte çalıştığım insanlar o kadar yardımcı ve yönlendiricilerdi ki çok kısa sürece bu acemiliğimi onların sayesinde üzerimden atabildim.” İfadelerini kullandı.

Tiyatro sahnesinde olmayı çok özlediğini de ifade eden başarılı oyuncu; pandeminin hemen öncesinde yeni bir oyunun provalarında olduğunu da anlattı. Hazar Ergüçlü ile sahneyi paylaşacakları bu yeni oyunun prova sürecinin her şeyin normale dönmesiyle birlikte çok yeniden başlayacağını da belirten güzel oyuncu oyunu Zorlu PSM sahnesinde seyirciyle buluşturacaklarını da müjdeledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login