3 sene önce
3 sene önce

Kiğılı Türkiye’de ilk kez canlı yayında online satış yapacak

Vidyodan ile canlı yayında Babalar Günü’ne özel Kiğılı fırsatları

 

Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla hediye alışverişleri artarken babalarının şıklığına şıklık katmak isteyenlerin tercihi de nesilden nesile şıklık mirası olan Kiğılı oluyor. Babalar Günü’ne özel kampanyasıyla Kiğılı, Türkiye’nin ‘canlı yayınla online satış’ın ilk temsilcisi olan Vidyodan uygulamasında olacak. Vidyodan’a yönelik Kiğılı fırsatlarını içeren canlı yayın, Hakan Hatipoğlu’nun sunuculuğunda bugün (17 Haziran Perşembe) saat: 21.00’de başlayacak.   

 

‘Görmeden, sormadan satın alma’  

 

Kiğılı’nın en çok tercih edilen ürünlerinin yer alacağı Vidyodan canlı yayınına özel dev indirimler olacak. Türkiye’de ilk kez canlı yayınla online satışı başlatan Kiğılı’da; Erkek Relax Fit Keten Gömlek 299,90 TL yerine 79,90 TL’ye, Slim Fit Pantolon 399,90 TL yerine 99,90 TL’ye, Polo Yaka Tişört ise 299,90 TL yerine 89,90 TL’ye iniyor. Sunucu Hakan Hatipoğlu keyifli anlatımıyla canlı yayında ürünleri tanıtırken, takipçiler Vidyodan uygulaması sayesinde anında soru sorup, ürün bilgilerine ulaşılabiliyor ve yayından ayrılmadan güvenli şekilde alışveriş yapılabiliyor.  Üstelik alışverişlerde ücretsiz kargo hizmeti ve İstanbul içi ertesi gün teslimat fırsatı da var.  

 

Bu akşam 21.00’de başlayacak canlı yayında Kiğılı’nın yeni sezon koleksiyonundan şık ürünler yer alacak. Zengin renk ve model içeren koleksiyonları incelemek ve satın almak için Vidyodan uygulamasını App Store ve Play Store’dan ücretsiz indirerek canlı yayında alışveriş deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login