3 sene önce
3 sene önce

“Gamze Akın” ödüllü İngiliz dansçıları Türkçe müzik ile oynattı!

“Gamze Akın” ödüllü İngiliz dansçıları  Türkçe şarkı ile oynattı Ada sakinleri moral buldu!
 

İngiltere’de yaşayan başarılı Türk müziği sanatçısı Gamze Akın, Yaz’a iddialı bir giriş yaptı. Her projesinde vizyonel dokunuşları ile hayranlarını şaşırtan sanatçı, bu sefer de İngiltere’nin ödüllü dansçılarını, ‘Yalansa Yalan’ şarkısı ile oynattı. Yönetmenliğini Hüseyin Özevlat’ın üstlendiği, enerji dolu klip çalışmasında, İngiltere’nin keyifli sokak ambianslarına yer verildi.

Tüm şarkılarının söz ve bestesinde imzası olan sanatçı, bu proje de geleneği bozmadı. Toplamda üç versiyon ile yayınlanan, ‘Yalansa Yalan’ projesinde, DJ’leri de unutmayan sanatçı, “Remix” versiyonu için, Türkiye’nin seçkin dans müzik prodüktörü ve radyo programcısı olan “Kaan Gökman” ı tercih etti.

Gamze Akın, tüm pandemi zorluklarına rağmen, özenle çalışıldığını ve tüm versiyonları ile birçok dinleyiciye hitap etmeye çalıştıklarını paylaşırken, Yalansa Yalan’ın müzik kariyerinde çok özel bir yeri olduğunuda ekledi. Proje şu an; ‘Youtube, Spotify gibi müzik kanallarında dinlenme ve izlenme açısından etkileşimle ilerliyor.

Sanatçı aynı zamanda, her Cumartesi dinleyicileri ile İngiltere’den gerçekleştirdiği Instagram yayınları ile birlikte müzik dolu saatler geçiriyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login