3 sene önce
3 sene önce

OPPO Reno5 Serisi’nin Yeni Reklam Filminde ‘Hayatımız Bir Film Olsa’ Diyenleri Başrole Taşıyor…

Dünyanın lider akıllı ürün markası OPPO, lokomotif ürünü olan Reno Serisi'nin iletişimine, yeni çıkan OPPO Reno5 Serisi ile devam ediyor. Son iki kampanyadır, 'Hayatım Benim Koleksiyonum' stratejisiyle tüketicilerin karşısına çıkan OPPO Reno Serisi, yeni kampanyada bu konumlandırmayı güçlendirirken gençleri işin merkezine koyan bir yaklaşım sergiliyor.

 

Hissettiği gibi oynayanlar, kendilerini anlatıyor…

Gençlerin, kendi hayatlarında başrolde olduklarını vurgulayan yeni reklam filmi, bunun da bir adım ötesine geçerek, özgün hikayeleri benzersiz kılan duyguların cesurca sahiplenilmesini teşvik ediyor. Gençlerin kendi hayatlarını kendi cümlelerinden dinlediğimiz reklam kampanyası, OPPO'nun yeni dönem yaklaşımının da ipuçlarını veriyor. Reklam filmi, OPPO'nun gerçek kullanıcılarının, gerçek duygularından doğuyor ve genç tüketicisiyle marka arasındaki bağı güçlendirmeyi hedefliyor.  

 

OPPO'nun akıllı ürünleri sahneye çıkıyor

Yeni kampanyanın bir diğer özelliği ise OPPO'nun akıllı ürünlerinin hikayenin taşıyıcı unsuru olması. OPPO Watch akıllı saat ve OPPO Enco X kablosuz kulaklık, gençlerin kendi hikayelerini daha güçlü anlatmasını sağlıyor. 

 

Kala Film'den Can&Eymen ikilisinin yönetmenliğinde gerçekleştirilen reklam filminin çekimleri iki günde, sosyal mesafe kurallarına azami şekilde dikkat edilerek tamamlandı. Reklamda kullanılan jingle ise sadece bir reklam müziği olarak değil, OPPO'nun tüketici ile kurduğu bağı güçlendirecek bir şarkı olarak düşünüldü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login