3 sene önce
3 sene önce

Morhipo ile 40. İstanbul Film Festivali “Galalar” Heyecanı Başlıyor

Morhipo.com, Türkiye’nin en köklü uluslararası sinema etkinliği 40. İstanbul Film Festivali’nin “Galalar” temasına sponsor oldu. Haziran boyunca Türkiye ve dünya sinemasından 11 bağımsız filmin yer alacağı gösterimlerin yanı sıra Morhipo.com gerçekleştireceği etkinlik ve sürprizlerle gala ruhunu canlandıracak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen, Morhipo.com’un “Galalar” tema sponsoru olduğu 40. İstanbul Film Festivali’nin gösterimleri 18 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında izleyiciyle buluşuyor. Nisan ve mayıs aylarında çevrimiçi gösterimlerle başlayan festival, Haziran ayında “Galalar” teması ile online gösterimlerin yanı sıra sinemalarda devam edecek.

Bu yıl da ulusal ve uluslararası birçok değerli sinema filmine ev sahipliği yapacak “Galalar” bölümü aynı zamanda çeşitli sürpriz ve etkinliklere şahitlik yapacak. Morhipo.com’un instagram sayfasında gerçekleştirilecek çekilişte “Galalar” temalı filmlere bilet kazanmak mümkün olacak. Davetlerde yıldız gibi parlamak isteyenler için de gece kıyafetlerinden oluşan Morhipo X İKSV Galalar Seçkisi morhipo.com’da satışa sunulacak. Ayrıca Premium Morpass sahibi olan Morhipo müşterilerine Kırmızı Lale üyeliğinde 1 ay boyunca 20 indirim, Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeliklerinde avantajlar sağlanacak.

Morhipo İKSV Galalar’la uluslararası ödüllü filmlere ev sahipliği yapıyor 

Türkiye’de ilk kez gösterilecek “Galalar” bölümündeki filmler; Atlas 1948 Sineması ve Kadıköy Sineması’nda sinemaseverlerle buluşacak. Fabian, Natural Light ve Taçsız Kral gibi festivalin öne çıkan filmleri filmonline.iksv.org internet sitesi ve İKSV Film Online mobil uygulaması üzerinden izlenebilecek.

Festivalde “Taçsız Kral” ve “Dünyayı Kurtaran Adam” gibi Türk sineması başyapıtlarının yanı sıra “2021 En İyi Film” oscarını alan “Nomadland” ve 2021 Berlin Film Festivali’nde “Altın Ayı” ödülünün sahibi “Bad Luck Banging or Loony Porn” gibi ödüllü güncel filmler de gösterilecek.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login