3 sene önce
3 sene önce

Modern ve Yenilikçi Bir Villa Projesi

Hayalini kurduğunuz yaşam alanlarını, ihtiyaca göre tasarlayıp gerçeğe dönüştüren Home Yapı, Gümüşyaka Kurtsan Villaları Projesi ile villa mimarisine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.

Şehir hayatının stresinden ve yoğunluğundan bunalanlar şehre ulaşımı kolay, fakat daha sakin bölgelere yerleşmeye başladılar. Özellikle Silivri bölgesi, İstanbul’da yaşayanlara, ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam alanı için cazip avantajlar sunuyor. 

Müşterilerinin zevkleri ve talepleri doğrultusunda estetik, fonksiyonel, güvenilir yaşam alanları inşa eden Home Yapı, Silivri bölgesinde yaptığı inşaat projeleriyle adından söz ettiriyor. 

Firmanın Silivri-Gümüşyaka’da gerçekleştirdiği Gümüşyaka Kurtsan Villaları Projesi denize sıfır, etrafı ağaçlarla çevrili yeşilliklerin içinde, huzurla konforun buluştuğu, modern ve klasik çizgilerin iç içe harmanlandığı yenilikçi bir villa mimarisini sahiplerine sunuyor. 

Proje, yaklaşık 2500m²’lik arazide 3 blok 7 bağımsız birim, toplam 1500m² inşaat alanından oluşmaktadır. 10 araçlık kapalı otopark, havuz, güneşlenme terası, deniz manzaralı seyir terasları, mini kafe bar, yeşilliklerin içerisinde sirkülasyon ve oturma alanların olduğu, konforun ve huzurun birleştiği özel mekanlar tasarlanmıştır.

Tüm İhtiyaçlara Cevap Verebilen Bir Yaşam Alanı

Silivri bölgesinde villa projelerine ilginin büyük olduğunu belirten Home Yapı Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Nevzat Ülküseven, “Gümüşyaka bölgesi, şehre kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra, güneşlenip denizin tadını çıkarmak ve doğa ile iç içe, ferah bir yaşam sürmek isteyenler için çok uygun bir yer. 

Home Yapı Mühendislik olarak, özellikle hakim olduğumuz Silivri bölgesinde gelen talepler doğrultusunda, şeffaflık ilkesine bağlı kalarak müşterilerimize istedikleri projeleri eksiksiz olarak teslim ediyoruz. Gümüşyaka Kurtsan Villaları Projemiz de aksama olmadan tam gaz devam ediyor. 2021 yılı içerisinde, Home Yapı güvencesiyle sahibine teslim edilecektir.

Sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek izole ve yeşilliklerin içerisinde, modern bir bakış açısıyla tasarlanmış villalar, özel sipariş üzerine tasarlanmıştır.” dedi. 

Klasik Villa Mimarisi Dışında Yenilikçi Bir Proje

Projenin mimari özellikleri ile ilgili detaylara değinen Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, “Gümüşyaka Kurtsan Villaları, modern ve klasik anlayışı bütünleştirdiği için klasikleşmiş villa mimarisi kalıplarının dışında yenilikçi bir proje. Konforun üst düzeyde tutulduğu, denize sıfır konumuyla doğanın dokusuna uygun yeşil alanı fazla olan lüks bir tasarım yaptık. Müşterimizle yaptığımız istişareler neticesinde de projemizin inşaatına hızla başladık. 

Projemizde, güvenlik ön planda tutularak, yüksek kaliteli beton ve nervürlü demir kullanıldı. Deprem riski taşımayan yönetmeliklere uygun halde ve tüm kalemlerde birinci sınıf malzeme ve işçilikle imalat devam ediyor.

24 saat kamera kayıt güvenlik sistemi, otomatik panjur, çevre ve peyzaj düzenlemesi, üst düzey ısı ve ses izolasyonunun bulunduğu proje, eksiksiz ve müşterilerimize kendilerini ait hissedecekleri bir yaşam alanı olacak.” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login