3 sene önce
3 sene önce

Çerezsiz Gelecek için RTB House ve Oracle İşbirliğine Gidiyor

RTB House, Oracle Moat'ın hassas ölçüm modellerini derin öğrenme tabanlı reklamcılık çözümleriyle birleştirerek, piyasadaki diğer tam huni reklamcılık çözümlerinden daha iyi performans göstermeyi hedefliyor

 

Dünya çapında en iyi markalar ve ajanslar için son teknoloji pazarlama çözümleri sunan RTB House, sunduğu hassas reklam ölçümü ile video ve görüntülü reklamcılık çözümlerinde şeffaflık sağlayan Oracle Moat Measurement ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Oracle Moat'ın hassas ölçüm araçları, derin öğrenmeyle birleştiğinde kampanya performansını önemli ölçüde artıracak yetkinliğe sahip.

 

Reklam etkinliğini ölçmek için kritik çözümler sunan Oracle Moat; doğrulama, dikkat, erişim toplamı ve sıklığının yanı sıra gerçek zamanlı artış ölçümü de gerçekleştiriyor. Bugüne kadar RTB House, video ve display marka kampanyalarının sonuçlarını birden çok düzeyde izlerken, Oracle Moat ile gerçekleşen entegrasyon, reklamverenlerin kampanyalarını izlemeleri ve değerlendirmeleri için daha da keskin ölçümler sağlayacak.

 

Oracle Moat Ürün Başkanı Mark Kopera, "Çok sayıda platformda sonsuz medya seçenekleriyle, reklamverenler kampanya performansı hakkında şeffaflık ve içgörü sağlamak için her zamankinden daha fazla baskı altındalar. RTB House ile işbirliğimiz reklamverenlerin, tüketicilerin kanallar ve cihazlar genelinde reklamlarla nasıl etkileşim kurduğunu görmek, daha etkili kampanyalar oluşturup sunmak ve nihayetinde daha iyi iş sonuçları elde etmek için gelişmiş ölçümlerinden yararlanmalarını sağlıyor."

Değere dönüşen yüzlerce metrik ile ölçüm

Oracle Moat üzerinden karşılaştırmalı değerlendirme fırsatı sunan ilk entegrasyon testleri, RTB House tarafından yürütülen kampanyaların marka güvenliğinin sağlandığı ortamda ortalamanın üzerinde gösterim kalitesi sunduğunu belirledi. Yüzlerce ölçüme erişim sağlayan platform, müşterilere her gösterimin değer yarattığını garanti edebiliyor.

 

RTB House'un birinci taraf veri tabanlı Tam Dönüşüm Hunisi Pazarlama Çözümleri (Full-Funnel Marketing Solutions), tüketicilerle satış hunisindeki bir aşamayı gerçek zamanlı olarak tanımak için derin öğrenmeyi kullanıyor ve kullanıcılara ilgili olduğu içerikleri sunar. Pazarlama iletişimine modern bir yaklaşımla pazarlamacılar, tüketicinin satın alma yolunun her aşamasında daha kalıcı marka bilinirliği ve daha derin bağlantılar kurma fırsatı yakalıyorlar.

 

RTB House Yeni Ürünler Başkanı Łukasz Abgarowicz, “RTB House olarak derin öğrenme teknolojilerinin çevrimiçi reklamcılığın geleceğinde hayati bir rol oynayacağına inanıyoruz. Oracle Moat gibi ölçüm sağlayıcılarla işbirliği yaparak, müşterilerimize derin öğrenme destekli reklamcılık çözümlerimizin hem şimdi hem de çerezsiz gelecekte piyasadaki tüm çözümlerden daha iyi performans gösterdiğine dair bağımsız kanıtlar sağlamayı amaçlıyoruz."

 

RTB House Hakkında:

RTB House, dünya çapındaki en iyi markalar ve ajanslar için en gelişmiş pazarlama teknolojilerini sağlayan küresel bir şirkettir. Tescilli reklam satın alma motoru, dünyada tamamen Derin Öğrenme algoritmaları tarafından desteklenen ilk motordur ve reklamverenlerin olağanüstü sonuçlar üretmesini ve dönüşüm hunisinin her aşamasında hedeflerine ulaşmasını sağlar.

2012 yılında kurulan RTB House ekibi, dünya çapında 30'dan fazla yerde 750'den fazla uzmandan oluşmaktadır. EMEA, APAC ve Amerika bölgelerindeki müşterilere 2.000'den fazla kampanya sunar.

2018'de Derin Öğrenmeyi algoritmalarının yüzde 100'üne başarıyla yerleştirdikten sonra RTB House, yapay zeka alanındaki araştırmalarına devam etti. Yapay Zeka Pazarlama Laboratuvarı ve Yaratıcı Laboratuvar, şirketin MarTech ürünlerini icat etmeye ve geliştirmeye odaklanan yeni bölümleri olarak kuruldu. Çalışmalarının bir sonucu olarak, 2020 yılında şirket, marka iletişimini bir sonraki seviyeye taşıyan AI Full-Funnel Pazarlama Çözümlerini ve Farkındalık Akışı Video Reklamlarını tanıttı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login