3 sene önce
3 sene önce

CHP’li Ağaç Şiran Örenkale’deki tehlikeye dikkat çekti!

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Şiran ilçesinde acil dere ıslahı yapılması gerektiğini söyledi.
CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç ve beraberindeki heyet, Şiran’da partilerinin Şiran İlçe Başkanı Nihat Mallı ile birlikte; Erenkaya, Bilgili, Örenkale, Bahçeli, Beydere ve Çanakçı köylerini ziyaret etti. Ziyaret ettikleri yerde halkın dertlerini dinleyen Başkan Ağaç ve partililer, sıkıntılarını yerinde tespit ederek, çözüm önerilerini anlattı.
 
 
“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
 
Ziyaretlerle ilgili CHP’li Ağaç, “Halkımızdan büyük bir enerji alıyor, onlara da artık doğru ve güzel bir alternatifleri olduklarını ifade ederek umut veriyoruz. Gitmedik yer, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.
 
 
“İNSANLARIN SAĞLIĞI TEHLİKE ALTINDA”
 
Başkan Ağaç, Şiran Örenkale Köyü-Mahallesi’nde ise acil çözülmesi gereken bir soruna da dikkat çekti. Kanalizasyon atıklarının doğrudan dereye verildiğini ifade eden Ağaç, “Yaklaşık 10 hane var burada. Kanalizasyon olduğu gibi dereye akıyor. Kokudan durmak mümkün değil. Yalnızca koku da değil, burada yaşayanların sağlığı tehlike altında. Bir an önce bu kanalların normal kanalizasyon sistemine bağlanması ve derenin acil olarak ıslahının yapılması lazım” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login