3 sene önce
3 sene önce

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yöneticileri, ilçe başkanları ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in de katılımlarıyla partilerinin Halkapınar ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. İlçe binasının açılışının ardından Başkan Bektaş, Ereğli ilçe örgütü ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi.

“İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜMÜZDE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

İlçe binası açılışı ve ziyaretlerle ilgili konuşan CHP’li Bektaş, “Halkapınar ilçe başkanlığımıza yeni binası hayırlı olsun. Bu binanın içindeki dostlarımız eminim ki partimizin iktidara yürüyüşünde büyük katkı sağlayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“CHP İKTİDARINDA NEFES ALACAĞIZ”

Bölgedeki vatandaşların ve esnafın sorunlarını da dinlediklerini belirten Başkan Bektaş, “Gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda artık şikâyetten başka bir şey duyamıyoruz ne yazık ki. Bıçak artık milletin kemiğine dayanmış vaziyette. Ama kimse endişe etmesin. Bu yönetim krizi yapılacak ilk seçimde sona erecek ve vatandaşlarımız, esnafımız, atama bekleyen öğretmenlerimiz, iş bulmaktan dahi ümidini kesen genç işsizlerimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında nefes alacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login