3 sene önce
3 sene önce

Lova Yatak, Lansmanla Birlikte Vites Yükseltti!

Lova Yatak, 5 Mayıs günü yaptığı lansman ve kampanya çalışmalarının ardından kuvvetli bir ivme aldı. Online satışta 400’ün üzerinde ciro artışı sağlanırken, internet arama hacminde 500’e yakın bir yükseliş kaydedildi. 

•    Ülke genelinde yer alan 350 satış noktasıyla ulaşılması en kolay yatak markalarından olan Lova Yatak’a lansmanı takip eden süreçte yaklaşık 100’e yakın yeni bayilik talebi geldi. 

•    Dijital dünyanın tanınan isimleri Larissa ve Burak Gacemer’in yer aldığı reklam kampanyası, Lova Yatak kullanıcıları arasında 25-34 yaş hedef kitlede büyük bir artış sağlarken, dijital dünyanın gücü satış rakamlarıyla da yeniden kanıtlanmış oldu. 

Sağlıklı yatak ve rahat uyku uzmanı Lova Yatak, 5 Mayıs’ta gerçekleştirdiği dijital lansmanla yaşam alanlarının kalbi olan yataklarda hayat verdiği işlevsel, konforlu ve modern tasarımlarıyla sektöre yeniden merhaba dedi. Gazeteci Aslı Şafak moderatörlüğünde markanın yöneticileriyle yapılan sohbet formatındaki basın toplantısı ve aynı gün sosyal medya fenomenleri Larissa ve Burak Gecamer’in rol aldığı reklam filmiyle tüketiciyle buluşan Lova Yatak sektöre güçlü bir giriş yaptı. İletişim kampanyasında sosyal medya influencerlarına yer vererek sektöre yeni bir soluk getiren Lova Yatak’ta  lansman sonrasında gelen rakamlar yüzleri güldürdü.

Online ve mağaza satışlarında ciro artışı

Lova Yatak Ürün ve Marka Direktörü Can Arıkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada markanın genç ve modern kimliğinin altının çizildiği Larissa ve Burak’lı lansman filminden memnun edici geri dönüşler aldıklarını belirtirken, lansmanın ardından mağaza ve online satışlarında yüksek sıçramalar gözlemlediklerini ifade etti. Rahat bir uykunun ve dolayısıyla rahat bir yatağın herkesin ihtiyacı olduğunu bilerek, piyasadaki en rahat yatağı üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirten Arıkan, internet üzerinden yapılan arama hacminde görülen 500’e yakın artışın, rahat uykuya olan gereksinime işaret ettiğini sözlerine ekledi. Lansmanın ardından online satışta görülen 400’ün üzerindeki ciro artışının kendilerini memnun ettiğini söyleyen Can Arıkan, sosyal medyada yürütülen kapmaya üzerinden 3 milyondan fazla erişim sağlandığı bilgisini verdi.

Can Arıkan: “Uyku testi lovayatak.com üzerinden 10.000’den fazla kişi tarafından çözüldü.”

Lova Yatak websitesinde yer alan uyku testinin 10.000’den fazla kişi tarafından çözüldüğüne dikkat çekerek, tüketicinin kendisine uygun olduğunu düşündüğü yatağı rahatlıkla online olarak satın aldığını belirterek, “Lova Yatak olarak, 48 saatte siparişlerimizi teslim ediyoruz. Ürünlerimize güvenimiz tam, dolayısıyla tüketicimize memnun kalmadığı taktirde 120 gün içinde değişim imkanı sağlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login