3 sene önce
3 sene önce

Ariş Pırlanta yeni mağazası ile Sakarya Cadde 54 AVM’de!

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta yeni konseptli 7. mağazasını, 8 Haziran günü Sakarya Cadde 54 AVM’de açacak. Cadde 54 AVM’nin zemin katında yer alan Ariş Pırlanta Çoklar Kuyumculuk mağazası açılışa özel kampanyası, zengin koleksiyonları ve birbirinden şık ürünleri ile Sakaryalı mücevherseverlerle buluşacak.

Pandemiye rağmen mağazalaşma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek perakende ağını genişleten, mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, yeni konseptli 7. mağazasını, uzun yıllardır  iş ortaklığı yaptığı Çoklar Kuyumculuk ile Sakarya’da açıyor. 8 Haziran 2021 tarihinde Sakarya Cadde 54 AVM’de açılacak olan yeni mağazası ile Ariş, zengin koleksiyonlarını ve birbirinden şık ürünlerini Sakaryalı’larla buluşturacak.

Çoklar Kuyumculuk’la dev işbirliği

114 yıllık geçmişi ile sektöre yön veren Ariş, Sakarya’nın önde gelen kuyumcularından Çoklar ile gücünü birleştirerek açacağı yeni mağazası ile Sakaryalı mücevher meraklılarına gerçek kalite ve doğru fiyat anlayışıyla en kaliteli hizmeti sunacak. Şehrin en etkin alışveriş merkezlerinden biri olan ve Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan Cadde 54 AVM’nin zemin katında yer alan Ariş Pırlanta Çoklar Kuyumculuk mağazası, dönem dönem çeşitli sürpriz ve fırsatlarla fark yaratarak, takı alış verişlerinde tercih edilen ilk adres olacak. 

Pırlantalı kampanya

Ariş Pırlanta Çoklar Kuyumculuk mağazası, açılışına özel muhteşem bir kampanya ile Sakaryalı’lara “merhaba” diyecek. Kampanya çerçevesinde pırlanta yüzük alanlara pırlantalı periyot kolye armağan edilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login