3 sene önce
3 sene önce

Cumhurbaşkanlığının güçlü adayı Onur İttifakı lideri Hatay’da

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın Akdeniz’in önemli illerinden Hatay’a gidiyor. Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın durmak ve yorulmak bilmeden Anadolu topraklarını karış karış gezmeye devam ediyor.
 

İç Anadolu’dan Trakya’ya, Trakya’dan Karadeniz’e, Ege’den Marmara’ya, Marmara’dan Akdeniz’e, Doğu Anadolu’dan Güneydoğu Anadolu’ya kadar ülkenin her bir yanını ara vermeden ziyaret eden, köylerdeki ve şehirdeki vatandaşlarla bir araya gelen, onların sorunlarını dinleyen, dert ortağı olan ve bu sorunların çözümü için yola çıktığını ifade eden Yaşar Aydın’ın bu kez durağı Hatay.
 

Hatay’da sivil toplum kuruluşlarıyla, gençlerle ve kadınlarla görüşecek olan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın için şehirde de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konuşmaya başladığı, fikirlerini açıkladığı ve halkla iç içe geçtiği andan itibaren Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nda rota sapmasına yol açan Onur İttifakı iktidar ve mevcut muhalefet kanadında tedirginliğe yol açarken, milletin heyecanı da bir o kadar artıyor.
 

19 yıllık AK Parti iktidarı, aynı meclis çatısı altındaki mevcut siyasi partiler ve gelinen son noktada birbirine hakaret eden oluşumların aynı şemsiye altında buluşmasına isyan eden ve tek ittifakın birbirine küfredenlerle değil milletin öz evlatlarıyla, Anadolu’nun ötekileştirilen, hor görülen çocuklarıyla yapılacağını vurgulayan Yaşar Aydın’a destek günden güne artıyor.
 

Samimiyeti ve öz güveniyle, milletin de yeni yol gösterici olarak gördüğü cumhurbaşkanlığının en güçlü adayı haline gelen Yaşar Aydın bir kez daha mevcut durumu ve neler yapacaklarını anlatmak için yola koyuldu. Aydın bir kez daha Onur İttifakı’nı millete Hatay’da anlatacak. Hataylılar ise Aydın’ı bağrına basmak için geri sayıma başlamış vaziyette.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login