3 sene önce
3 sene önce

Nilco Perakende Günleri 2021’de Yerini Aldı

Endüstriyel temizlik kimyasalları ve makineleri markası Nilco, bu yıl 20.’si düzenlenen Perakende Günleri’nde hem katılımcı hem de dezenfektan sponsoru olarak yerini aldı.

Güvenilir Alman teknolojisiyle geliştirdiği üstün hijyen ürünleriyle sektörünün öncülerinden olan Nilco, bu yıl pandemi koşulları dikkate alınarak  20. kez perakende sektörünün önemli markalarını bir araya getiren Perakende Günleri etkinliğinde misafirlerini ağırladı. Nilco, 2-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, 4. Hall – 414 numaralı stantta yer alırken, tüm organizasyonun dezenfektan sponsoru oldu.

Pandemiye rağmen güzel ve verimli bir etkinlik olduğuna değinen Nilco Reinigungsmaschinen Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Hakan Mete, “Öncelikle koronavirüs salgınına rağmen Perakende Günleri’ni 20. kez sektörle buluşturan ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinlikle sektörü bir araya getirip, piyasalara katkı sağlamak büyük bir özveri. Biz de Saruhan Holding markaları olarak, etkinlikte yerimizi aldık ve dezenfektan sponsoru olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Ayrıca Nilco olarak  tüm etkinlikte hijyen konusunda sorumlu olmaktan mutluyuz. Bu sorumluluğu başarıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Perakende sektörü için önemli olan bu etkinlik, umarım kademeli normalleşmenin başlamasıyla da piyasalara hareket getirir. İş dünyası ve toplum olarak el ele verip yaşadığımız bu zorlu günlerin üstesinden birlikte geleceğimize inanıyoruz.” dedi.

Ayrıca marka, önümüzdeki dönemde endüstriyel temizlik makineleri kategorisindeki gücünü artırmak üzere yeni yapılanma sürecine başladı. Bu kategoride, Nilco Reinigungsmaschinen Makine Satış Yöneticisi Adil Başar, “Sektörde var olan gücümüzü daha ileri taşımak, yeni yatırımlar ve stratejiler geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Perakende sektöründe faaliyet gösteren işletmelere bu alanda çözüm önerilerimizi sunmak üzere yerimizi aldık” dedi.      

Nilco Reinigungsmaschinen GmbH, küçük ev aletleri markası Fakir Hausgeräte şirketinin kurucusu Heinz Kicherer tarafından Almanya’nın Stuttgart şehrinde 1961 yılında kuruldu. Markanın temel faaliyetleri arasında, ticari ve endüstriyel işletmelerin (restoran, kafe, otel, okul, fabrika, hastane vb.) temizlik ve hijyen alanlarında kimyasal ve makine ihtiyaçlarını karşılamak yer alıyor.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login