3 sene önce
3 sene önce

USESAM Başkanı Erdoğmuş: “Siyasette yeni bir doğum”

Türkiye’nin en saygın araştırma şirketlerinden biri olan USESAM Araştırma Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Türkiye’nin yeni bir siyasi doğuma hazırlandığını söyledi.

USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, haftalık basın bildirisinde dikkat çeken ifadelere yer verdi. Başkan Erdoğmuş, muhalefetin bir türlü halktan destek alamadığını, seçmenin oyunu alabilecek bir güveni oluşturmada ise yeterli olamadığını belirtti.

Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini kazanabilecek güçte olmadığı ve her geçen gün seçmeni, yaptıkları açıklamalarla daha da tedirgin ettiği ve bu yüzden muhalefet bloğundan kaçan oyların ise iktidar bloğuna gitmeyerek, kararsız olarak beklediği USESAM’ın raporunda önemli bir başlık olarak yer aldı.

İktidar bloğunun da aynı şekilde halktan koptuğu ve halk nezdinde iktidarın artık ezilenden yana değil ezenden yana olan bir algı oluştuğunu belirten USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğmuş, iktidarın seçmeni küstürdüğünü ve küstürmeye devam ettiğinin altını çizdi. Erdoğmuş sözlerine şöyle devam etti:
 

“TÜRKİYE’DE YENİ BİR SİYASİ AKTÖR ÇIKACAKTIR”
 

“İktidar bloğundan ayrılan seçmen de tıpkı muhalefet bloğundan ayrılan seçmen gibi kararsızlar sathında yerini alıyor ve asla muhalefet bloğuna geçmiyor. İşte bu sebeplerden dolayı Türkiye’de yeni bir siyasi aktör çıkacaktır. Yeni liderin çıkması kaçınılmaz bir zorunluluktur. Bu aşamada çalışma yapan kişiler arasında bu işi başarabilecek sadece bir isim var. Bu siyasi doğum da tam olarak bahsettiğim bu kişidir. Türkiye yeni siyasi liderini doğurmak üzere.”

Başkan Erdoğmuş, yeni siyasi doğum dediği ismi ise en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login