3 sene önce
3 sene önce

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi.
 
Erdoğan'ın katıldığı, Ayasofya'da gerçekleşen programda bir imam, Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okudu. İmam, Atatürk'e atfen, “Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir?" dedi.

Yapılan konuşmaya tepkiler sürerken bir açıklama da Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’den geldi. Başkan Soyluçiçek, “Üstü kapalı olarak yapılan hakaretler artık bu ülkenin Cumhurbaşkanı sıfatı ile burada bulunan Erdoğan’ınn katıldığı programda da açık bir şekilde dile getirilmeye başlanmıştır. Buna sessiz kalmak ortaklıktır. Bu ülkenin kurucusu olan ve yedi düvele savaş açarak bu ülkenin geleceğini kurtaran Gazi Mustafa Atatürk’e karşı yapılan bu karalama çalışmaları affedilir gibi değil. Geçmişte yaptıklarını unutanlar nankörlük etmeye devam ediyor. bu millet bu yapılanları unutmayacak. Yazıklar olsun. Bir din adamı insanlara saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğretmesi anlatması gerekirken açık bir şekilde üstelik bu ülkenin kurtarıcısı olan Atatürk’ü hedef alarak halkı kine ve nefrete sürüklemeye çalışmaktadır. Söylenen sözler affedilir gibi değil” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login