3 sene önce
3 sene önce

İyilik gönüllüleri tüm Türkiye’de sefer oldu

CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, SMA tip 1 kas hastası olan 2 yaşındaki Mirhan Deniz için yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Kampanya hakkında bilgi veren başkan CHP Bağlar ilçe başkanı Recep Yavuz,  “Kampanyamız şuan 71 Kalan 29 için mücadelemiz devam ediyor. Mirhan Deniz nefesiyle savaşıyor. Sütün, suyun tadını bilmiyor. Karnından besleniyor. Sabaha kadar solunum cihazıyla uyumak zorunda kalıyor. Mirhan Deniz için zaman kısıtlı. Tüm Hayırseverleri kampanyaya desteğe çağırıyor. Şuan 2 yaşında 10 aydir kampanyamız devam ediyor. Bu uzun süren süreç yüzünden Amerika şansını kaybetti maalesef. Şimdi Dubai'de kilo kriteri ile zolgensma tedavisi alacak. Bu yüzden kilo almaması için kısıtlı beslenip neredeyse aç kalmak zorunda. Çünkü 2. şansını da kaybetmemesi gerekiyor” dedi.

Diğer yandan kampanyaya destek veren Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever, sma gönüllüsü CHP İzmir il örgütünden yardımsever iş kadını Altınay Görmüşün başlattığı proje kapsamın da teşekkürlerini ileten başkan Yavuz, “ bizleri yalnız bırakmayan  sanatçı İlyas Salman, Levent Üzümcü, Onikişubat ilçe baskanı Ünal Ateş, Sivas İl başkan yardımcısı Cihan Kınas, Kahramanmaraş il başkan yardımcısı Cem Yıldız  Tokat, il kadın kolları başkanı Zeynep Zarife Üngör, Mirhan Deniz sma tip 1 kas hastası ve kampanya devam ediyor” şeklinde konuştu.

Valilik onaylıdır.
ALICI: BERNA SİNCANLI
BANKA: AKBANK / ÇAĞLAYAN İSTANBUL
IBAN: TR08 0004 6003 5288 8000 1254 71
AÇIKLAMA: MİRHAN
Avrupa:  (VALİLİK İZİNLİ)
Iban DE84701696190100550833
Name: Funda Coker Açıklama: (Spende)
Swift Code/Bic Code:GENODEF1ZOR

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login