3 sene önce
3 sene önce

Emirates, Business Traveller Middle East 2021 Ödülleri’nde Rekor Kırarak Art Arda Sekizinci Kez Kazandığı Dünyanın En İyi Havayolu Ödülü Dahil Üç Kategoride Ödüle Layık Görüldü

Emirates, Business Traveller Middle East 2021 Ödülleri'nde art arda sekizinci kere “Dünyanın En İyi Havayolu” seçildi. Havayolu aynı zamanda "En İyi First Class'a Sahip Havayolu” ve "En İyi Ekonomi Sınıfına Sahip Havayolu" ödüllerine layık görüldü.

Ödüller, Emirates’in uçak içinde ve yerdeki yolcu deneyimini sürekli iyileştirmeye yönelik stratejik yaklaşımını ortaya koyuyor. Havayolu, bu strateji kapsamında tüm temas noktalarında güvenli bir yolculuk sunarken, hiçbir detayı atlamıyor ve aynı zamanda hava taşımacılığı sektörünün karşılaştığı bu en zorlu zamanlarda değişen yolcu beklentilerini de karşılamaya devam ediyor.

Havayolu, sektördeki lider konumunu sürdürmek için, biyometrik yol ve temassız check-in uygulamasını hayata geçirmek, ilave güvence sağlamak ve daha güvenli ve temassız bir seyahat deneyimi yaşatmak çin yolcuların değişen beklentilerini karşılamak suretiyle, uçak yolculuğunu modernleştirmeye yönelik dijital yaklaşımını da daha kararlı bir şekilde uygulamaktadır. Bugün, check-in’den biniş kapısına kadar, yolcular Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki 33’ü aşkın Emirates biyometrik kontrol noktasında ve 50’ye yakın temassız kioskta seyahatin geleceğini de deneyimleme olağanına sahiptir.

Emirates, aşı kayıtları ve PCR testi sonuçları gibi Covid-19 ile ilgili tıbbi belgeleri standart hale getirmek için sektördeki kurumlar ve devlet otoriteleri ile yakın iş birliği yaparak seyahati kolaylaştırmak ve kısıtlamaları en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Emirates, Nisan ayında IATA Travel Pass için pilot çalışmayı başlattı ve Mayıs ayı sonuna kadar da tüm uçuşlarda tam uygulamaya geçecek. Emirates, ayrıca yolcular için sorunsuz ve yazılı belge gerektirmeyen bir check-in deneyimini daha da fazla desteklemek üzere Covid-19 ile ilgili tıbbi kayıtların dijital doğrulamasını yapmak için Dubai Sağlık Otoritesi ile de bağlantı halindedir.

Ayrıca, yolcuların seyahat planlarının korunması ile ilgili olarak, havayolu zahmetsiz bir yolculuk için daha fazla güvence ve esneklik sunmaya yönelik çalışmalarını genişletti. Yolcular artık durumlarında değişiklik olması halinde 36 aya kadar sorunsuz rezervasyon yenileme imkanıyla, seyahatlerini planlarlarken ve yeniden rezervasyon yaparken daha fazla korumaya sahip oluyor. Skywards üyelerinin statü geçerlilik sürelerini 2022’ye kadar uzatan Emirates, internet ve mağaza alışverişinin yanı sıra ortak markalı kredi kartları ve diğer marka bağlantıları dahil olmak üzere, mil kazanmanın yeni yollarını sunmaya devam ediyor.

Havayolu sektörde ilk hamleyi yaparak yolcuların daha güvenle seyahat etmelerine yardımcı olmak üzere ücretsiz Covid-19 sigortası sunmaya başladı. Bu çalışma yolculardan ve sektörün genelinde olumlu dönüş aldı ve pek çok havayolu da aynı uygulamayı başlattı. Emirates bu çalışmasını genişleterek sektörde bir ilke daha imza attı ve çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 sigortası sunmaya başladı. Bu cömertce sunulan sigorta, yolculara bedelsiz olarak tüm biletler için sunulmakta. COVID-19 sağlık sigortasına ek olarak, bu sigorta ayrıca seyahat sırasındaki kişisel kazaları, kış sporlarını, kişisel eşyaların kaybedilmesi ve hava sahasının beklenmedik şekilde kapatılması gibi durumlarda, seyahat tavsiyeleri veya uyarıları nedeniyle seyahatlerde yaşanan aksamaları ve diğer başka durumları da kapsıyor.

Yolcular tekrar uçmaya hazır olduğunda, onları tüm kabin sınıflarında daha da gelişmiş bir uçak içi deneyimi bekliyor olacak. “Daha İyisiyle Uçun” taahhüdüne sadık kalan Emirates, salgının getirdiği zorluklara rağmen uçak içi deneyimine yatırım yapmaya devam etti. Emirates’in First Class’ı gökyüzündeki en lüks first class’lardan biri olarak sektöre liderlik ediyor. Boeing 777-300ER Gamechanger’ın dillerden düşmeyen tamamen kapalı süitlerinin yanı sıra, A380’deki yeni özel süitler de daha da fazla mahremiyet ve konfor için daha geniş ve daha yüksek kapılar gibi ilave iyileştirmeler yapılarak yenilendi. Havayolunun amiral gemisi olan A380 ile seyahat eden yolcular, uçak içi Shower Spa, Onboard Lounge ve uçak yolculuğunu tamamen yeni bir seviyeye çıkaran diğer pek çok dokunuşun da keyfini çıkarabilecekler.

Emirates, yeniden seyahat etmeye başlayan yolcularına Ekonomi Sınıfı’nda da cömert ve konforlu bir uçuş sunuyor. Emirates, en yeni A380 uçağındaki Ekonomi koltuğunu tamamen deri koltuk başlıklarına ve optimum destek için dikey olarak ayarlanabilen esnek yan panellere sahip ergonomik tasarımlı koltuklarla değiştirdi. Bu yeni koltuk modeli, Emirates'in Boeing 777 Gamechanger uçağındaki mevcut versiyonun daha da gelişmiş halini sunuyor. Her bir koltukta katlanır masalarda şık ahşap dokulu kaplama ve Emirates'in 4500’ten kanal sunan ödüllü platformu ice'in keyfini çıkarmak için 13.3” büyüklüğünde kişisel ekran yer alıyor.

Business Traveller Middle East ödülleri havayolu şirketleri, havalimanları, oteller ve sadakat programlarından, sektörün tüm unsurlarını kapsayacak şekilde iş seyahatleri alanında dağıtılmaktadır.  Ödüller sanal olarak takdim edilirken, etkinliğe sektörden bölge çapında yüzlerce profesyonel katıldı. Son aday listesine kalan havayolu şirketleri, okuyuculardan gelen dönüşlere ek olarak derginin editoryal ekibinin yanı sıra seyahat uzmanlarından oluşan bir panel tarafından değerlendiriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login