3 sene önce
3 sene önce

Cambridge Dükü ve Düşesi, Disney’in Cruella Filminin Özel Gösterimi İçin NHS Personeline Holyroodhouse Sarayı’nda Ev Sahipliği Yaptı

NHS Charities Together’ın sağlık çalışmalarını takdir etmek ve pandemi döneminde NHS personeline moral olması için Holyroodhouse Sarayı’nda düzenlenen Cruella filminin arabalı özel gösterimi, Cambridge Dükü ve Düşesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

 

26 Mayıs’ta gerçekleştirilen etkinliğe İngiltere’de pandemi boyunca ön safhada mücadele eden ve olağanüstü çabaları ile tanınan NHS Charities Together’ın tüm bölümlerini temsilen NHS personeli katıldı.  

 

Dük ve Düşes özel gösterime, Edinburgh Dükü’ne ait olan ve Majesteleri Kraliçe tarafından akşam için özel olarak tahsil edilen 1966 2A Land Rover'la katıldı. Holyroodhouse Sarayı'nın ön avlusunda NHS personeli ile birlikte park edilen Land Rover, film gösteriminden önce bir dizi konukla da buluştu. 

 

Düşes ayrıca, İskoçya'daki NHS personeline saygılarını sunduğu, özveri ve kişisel fedakarlıkları için onlara teşekkür ettiği kısa bir konuşma yaptı.  

 

Pazartesi akşamı (24 Mayıs), Dük ve Düşes, Cruella’nın iki yıldızı Emma Thompson ve Emma Stone ile görüntülü görüşme yoluyla bir araya geldi. Filmi Londra'nın bazı bölgelerinde çekmenin nasıl bir his olduğunu, içinde yer alan inanılmaz kostümleri ve ülke çapında NHS personeli tarafından yapılan ilham verici çalışmaları ve onlara teşekkür etmenin ne kadar önemli olduğunu konuştular. 

 

NHS Charities Together, NHS'nin ulusal yardım ortağıdır ve İngiltere genelinde hastaneler, ruh sağlığı, ambulans, toplum sağlığı hizmetleri ve sağlık kurullarında bulunan 240 NHS charity üyesinden oluşur. Cambridge Dükü ve Düşesi, Aralık 2020'de NHS Hayır Kurumlarının Temsilcileri olarak ilan edildi. 

 

NHS Charities Together CEO'su Ellie Orton ise şunları söyledi: 

 

“NHS personelimiz için Disney'den Cruella’nın gerçekleşen bu özel gösterimi, Kraliyet Temsilcilerimiz Cambridge Dükü ve Düşesi tarafından harika bir jest. Geçen yıldan bu yana bizi güvende tutmak için ellerinden gelen her şeyi yapan personelimize teşekkür etmemizi sağlayarak aynı zamanda onlara büyük bir moral desteği olacağına inanıyoruz. İskoçya'daki harika NHS personelinin hayatta bir kez yaşanacak bu anının bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların çabaları sayesinde bu gibi etkinliklerin tadını çıkarabilecek durumdayız.” 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login