3 sene önce
3 sene önce

Başkan Nazir Güler, “Temiz siyaset Gelecek Partisi ile Gelecek”

Meclis önünde yaşanan engelleme girişimlerine ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, bir açıklama yaptı.
 
Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, “temiz siyaset çağrısı” yapmak için gittiği TBMM önünde polis engeliyle karşılaştı. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolsuzluk ve suç örgütleriyle ilişkiler iddialarıyla ilgili 25 günlük sessizliğini bugün bozmasıyla ilgili olarak, “devletin üzerindeki şaibe artmıştır” dedi.
Meclis önünde yaşanan engelleme girişimlerine ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, “Ne yaparlarsa yapsınlar, temiz siyaset Gelecek Partisi ile Gelecek” dedi.
 
Başkan Güler, “Sonlarının yaklaştığını gören iktidar artık bu tür girişimler ile herkesi eskisi gibi susturabileceklerini zannediyorlar. Yaptıkları zorbalıklar ile milletin meclisi olan gazi meclisin önünü bile millete kapatmaya çalışmışlardır. Gerçeklerin konuşulmasını engelleme girişimlerine bu şekilde devam etmişlerdir. Meclis herkesindir. Sadece kendilerine ait olduğunu düşünenler yanıldıklarını sandıkta göreceklerdir. Genel başkanımıza ve partililerimize yapılan bu şiddet girişimini kınıyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login