3 sene önce
3 sene önce

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu İktidara Hazırlık Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu İktidara Hazırlık Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Partililer tarafından coşkuyla karşılaşan Sarıgül, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın sorunlarını dinledi. İktidara Hazırlık Merkezinde yaptığı basın toplantısında, aşağıdaki konulara değindi.

ABD BAŞKASI İÇİN ANTİ DEMOKRAT

Amerika kendisi için demokrat, başkası için anti demokrat. Amerika’yı bu tutumu nedeni ile samimi bulmuyoruz. Birleşmiş Milletleri, almış olduğu geç kararlardan dolayı kınıyoruz. Barışın kalıcı olmasını temenni ediyoruz. TDP için bu durum milli bir meseledir. 

EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİLERİ ERTELENMELİ

Büyükşehir Belediyelerinin emlak, çevre ve temizlik vergileri için erteleme yapması ve faiz alınmayacağının deklarasyonu milleti rahatlatacaktır. 

İNTERNET DESTEK PAKETLERİ

Bu dönemde GSM operatörleri çok para kazandı. Bu sebeple milletin faturalarında en az 10 indirim yapılmasını istiyoruz. Ve internet destek paketlerinin daha sağlıklı bir iletişim için tüm yurttaşlarımıza hediye edilmesi, özellikle bu pandemi sürecinde moral ve motivasyonu yükseltir.

AŞI TAKVİMİ, ŞEFFAF BİR BİÇİMDE TOPLUMLA PAYLAŞILMALI

Gerçek ve uygulanabilir aşı takviminin, bir an önce şeffaflık ve güven içerisinde toplumla paylaşılması, aşı tarihinin öne çekilmesi, bütün yurttaşlarımızın aşılanması gerekmektedir.

NORMALLEŞME SÜRECİNİN ÖZLEMİ

16 aydır kapalı olan tüm işletmeler, büyük ekonomik sıkıntı içerisindeler. 1 Haziran itibari ile bahçesi olan tüm işletmelerin tamamen açılmasını binlerce yurttaşımız adına beklemekteyiz. Pandemi süresi içerisinde kısa çalışma ödeneği mutlaka devam etmeli çünkü destek paketleri, tüm yurttaşlarımız için büyük bir önem arz etmektedir. Bu desteklerle devletimizin ışığı ve de esnafımızın ışığı sönmemelidir.

RUSYA İLE DERHAL KONUŞULMALI

2021 yaz turizminin, beklentileri karşılaması adına ilk adım olarak Rusya ile derhal konuşularak kapıların açılması sağlanmalı ve turizm bu yaz mutlaka nefes almalıdır.  

TARIM VE TOHUM TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PETROLÜDÜR

Türkiye’mizde petrol yok diyenlere en büyük yanıtımız; TDP iktidarında TARIM VE TOHUM Türkiye’nin en büyük petrolüdür. ATA tohumunu ziraat fakültelerinin kaynaklarını artırarak, milli çalışma yapmasını sağlayacak ve ATA tohumuna yeniden kavuşacağız. Tarım gibi dev bir gücü kullanamayan ülkesini kalkındıramaz. TDP’nin milli ekonomisinin temeli TARIM’ dır. Topraksız çiftçi kalmayacak, tüm çiftçimize iş makinası desteği sağlayacağız. SÖZ VERİYORUZ, çiftçilerimize alım garantisini TDP iktidarında vereceğiz.

Biz bu toprağın özü, tarımın da sözüyüz! Biz değişimin garantörü, bu ülkenin de traktörüyüz…

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login