3 sene önce
3 sene önce

İş dünyasının liderleri, bilgi ve deneyimlerini Sabancı Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarıyla paylaşmayı sürdürüyor.

Pfizer Türkiye Genel Müdürü M. Cem Açık, Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, YouGov Genel Müdürü Özge Akçizmeci Üstün ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu “Lider Buluşmaları”na konuk oluyor.  

 

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi tarafından 10 yılı aşkın süredir düzenlenen Lider Buluşmaları etkinlikleri, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla devam ediyor. Şimdiye kadar 40’tan fazla üst düzey yönetici ve liderin, farklı alanlarda bilgi ve tecrübelerini paylaştığı Lider Buluşmaları’nın Haziran – Ekim ayları arasındaki yeni konuşmacıları; Pfizer Türkiye Genel Müdürü M. Cem Açık, Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, YouGov Genel Müdürü Özge Akçizmeci Üstün ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu olacak. 

 

2021 yılı Haziran ve Ekim ayları arasında gerçekleşecek buluşmalarda; Pfizer Türkiye Genel Müdürü M. Cem Açık, “İş sürekliliği: Pandemi dönemi boyunca kriz yönetimi”, Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “COVID sonrası dijital transformasyon ve fırsatlar: Uçuş ve seyahat alışkanlıkları”, YouGov Genel Müdürü Özge Akçizmeci Üstün “Sabancı Üniversitesi mezunu bir girişimcinin hikayesi: YouGov'un Wizsight'ı satın alması” ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu “COVID dünyasında, iletişim ve marka stratejisi” başlıklı konularda bilgi ve deneyimlerini öğrenci ve mezunlarla paylaşacak. 

 

Çevrimiçi gerçekleşecek buluşmalarda öğrenciler ve mezunlar, iş dünyasının stratejilerini alanının önde gelen üst düzey yöneticilerinden dinleme fırsatı bulacak. 

 

Öğretim programı ve etkinlikler aracılığıyla eğitimi desteklemenin yanı sıra bilgiyi geliştirmek ve toplumsal ilerlemeye katkıda bulunmak felsefesinden yola çıkan Sabancı Üniversitesi’nin, öğrenci ve mezunların isteklerine duyarlı olarak hayata geçirdiği etkinlikler her ay düzenleniyor. Lider Buluşmalarına katılan iş hayatının çok değerli liderlerinin bilgi ve deneyimleri ile bugüne geliş hikayeleri, stratejileri ve gelecek vizyonları öğrenciler ve mezunlarla paylaşılarak bilginin yayılmasının sağlanması hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login