3 sene önce
3 sene önce

“CHP’den Sakarya’da Üretim Atağı, Hedef 1,5 Milyon Fide”

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz 1,5 Milyon fide dağıtım projesinin ilk etabı olan 80 bin sebze fidesi vatandaşlara dağıtıldı.

ÇİFTÇİMİZİ TÜRKİYE’NİN EN MUTLU ÇİFTÇİSİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Dağıtım projesi hakkında konuşan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, hedeflerinin Sakarya'yı yeniden tarımın başkenti yapmak olduğunu söyledi.

Başkan Keleş açıklamasında: “Sakarya verimli toprakları ile tarımın başkentiydi. İktidarımızda Sakarya’da bulunan tüm tarım arazilerini tekrar yeşillendireceğiz. Sakarya'yı yeniden tarımın başkenti yapacağız. Çiftçimize bedava tohum ve fide desteği verip mahsullerini alım garantisi ile çiftçimizden alıp 3 saatte 30 Milyona ulaşabilen konumu ile Sakarya çiftçimizi Türkiye’nin en mutlu çiftçisi haline getireceğiz.

RAMAZAN’DA 8 BİN 500 YARDIM KOLİSİ
 

Ramazan ayında Sakarya’da sosyal patlama olmasın diye geçen sene başlattığımız Ramazan koli seferberliğini bu sene 8 bin 500 adet dağıtarak gerçekleştirdik. 8 bin 500 koli hiçbir vatandaşımızın evladının yatağa aç girmemesi için anneler, babalar evinde çocuklarına bir çorba içirsinler diye bir tabak yemek koysun diye çabalıyoruz. Bu yardımlarımızla asıl amaçlarımızdan bir tanesi de toplumsal huzurumuzun devam etmesi noktasıdır.

SAKARYA'YI TARIMIN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ

Bunu yaparken aynı zamanda çiftçimizin toprakla buluşması için hedefimiz olan 1,5 Milyon fideyi Sakarya çiftçimizle buluşturma hedefimizin ilk etabını 80 bin fide ile gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman çiftçimizin, halkımızın yanındadır. Sakarya’mızın konumu itibariyle vatandaşlarımızın evine ekmek getirebilmesi için, tarımda üreten bir şehir olması için çalışıyoruz. Sakarya yeniden tarımıyla Türkiye'de başkent olacak" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login