3 sene önce
3 sene önce

JCI İstanbul Markalı Dersler Online Seminer

Global bir organizasyon olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI)’nin İstanbul şubesi ve  Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen “JCI İstanbul Markalı Dersler” projesi farklı konu ve konuklarıyla devam ediyor.

 

JCI İstanbul olarak Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile protokol çerçevesinde İnovasyon ve Girişimcilik dersi 26 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30‘da yapılacaktır. Dersimizin konusu ‘’Etkili Çevre ve İş Oluşturma Sanatı Networking Nedir?’’ olacaktır. Etkinlik Zoom üzerinden online seminer şeklinde gerçekleştirilecektir.

 

Türkiye’nin önde gelen network uzmanlarından Zafer Düztepe bu hafta Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, İnovasyon ve Girişimcilik dersinde katılımcı  olarak yer alacaktır. Zafer Düztepe 2012 yılında İstanbul Business Network grubunu kurmuştur. İstanbul Business Network grubu 10,000’e yakın üyesi ile her sektörden networking gücü ile iş ve sosyal çevresini geliştirmek isteyen insanlardan oluşur. Kartvizit koleksiyonunda 20,000 den fazla girişimci, iş adamı ve profesyonel vardır. İstanbul Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Haliç Üniversitesi Pazarlama Dahileri Zirvesi, Şehir Üniversitesi Kariyer Festivali, İstanbul Teknik Üniversitesi İletişim Ustalığı Zirvesi ve PMI Türkiye (Project Management Institute)’de Networking, İletişim ve Kariyeri üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştığı seminerler vermiştir.

 

JCI İstanbul Markalı Dersler Projesi geleceğin girişimcilerinin ve iş insanlarının yetişmesine destek olmak amacıyla JCI İstanbul tarafından 2020 yılında hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda Stratejik Marka Yönetimi, Girişimcilik ve İnovasyon gibi gençleri iş dünyasına hazırlayıcı derslerin verilmesini sağlamak adına İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi ile paydaşlık protokolü imzalanmıştır. Her iki üniversite öğrencilerine ayrıca  İstanbul Aydın Üniversitesi Incubation Istanbul Kuluçka Merkezi girişimcilerine dersler verilmiştir. Başlangıçta üniversite amfitiyatrolarında fiziki olarak ilerleyen dersler pandemi sonrası online olarak gerçekleşmektedir.

 

JCI İstanbul Markalı Dersler ile öğrenciler ve girişimciler sadece teorik bilgi ile yetinmeyip konusunda deneyimli iş insanlarının uzun yıllar boyunca edindikleri bilgi ve tecrübelerinden faydalanmalarına imkan sağlamıştır. Önümüzdeki dönemlerde farklı üniversite ve eğitim kurumları da eklenerek JCI İstanbul Markalı Dersler büyümeye devam edecektir.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login