3 sene önce
3 sene önce

Cumhurbaşkanlığının en güçlü adayı Yaşar Aydın

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçiminin en güçlü adayı konumuna geldi.
Türkiye, yaşanan ekonomik kriz, salgın ve son günlerde ortaya atılan iddialar ile çalkalanırken milletin de mevcut siyasi düzene isyanı ve tepkisi daha da artıyor. İktidarın politikalarından ve muhalefetin tepkisizliğinden yakınan millet, çareyi artık farklı yerlerde arıyor. Bu yerin adresi de Onur İttifakı.
YAŞAR AYDIN YÜKSELİYOR
Yapılan anketlerde, araştırmalarda ve haber ajanslarında artık öne çıkan bambaşka bir lider ve bambaşka bir ittifak var. O da Onur İttifakı lideri Yaşar Aydın.
Haber ajansları peş peşe Yaşar Aydın’ın cumhurbaşkanlığı seçimi için en güçlü aday olduğunu, Aydın’ın yükseldiğini yazıyor.
UMUDUN ADRESİ ONUR İTTİFAKI
Özellikle son zamanlarda iktidar ve muhalefetten dahi isimler mevcut konumlarını terk ederek Onur İttifakı’na katılıyor. Gençlik dernekleri, kadın dernekleri, Anadolu’daki çeşitli dernekler, gencinden yaşlısına toplumun mevcut düzenden umudunu kesen birçok kesimi Onur İttifakı’na yönelmiş vaziyette.
Son yaşanan gelişmeler, Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar, itiraflar ve suçlamalar, buna karşın iktidar ve muhalefetin sessiz kalması vatandaşların Onur Hareketi’ndeki yerini daha da sağlamlaştırdı diyebiliriz. Çünkü insanlar artık değişim istiyor. Geçmişin sorunları ve bugünün kördüğümünden kurtulmak istiyor. O nedenle de umudu Yaşar Aydın’ın liderliğindeki Onur İttifakı’nda arıyor.
ONUR İTTİFAKI MUTLAKA İKTİDARA GELECEKTİR
Yaşar Aydın da kendisinin cumhurbaşkanlığı için en güçlü aday haline gelmesini şu şekilde yorumluyor:
“Biz ne Cumhur ne de Millet İttifakı gibiyiz. Biz özüz, doğruyuz, şeffafız, olduğumuz gibiyiz. Neysek oyuz. Anadolu insanının düşüncesiyiz, hüznüyüz, sevinciyiz, mutluluğuyuz. Arka kapılardan dolaşanlardan değiliz biz. Varsa bir derdimiz kapıyı çalıp yüzüne karşı söyleyenlerdeniz. Bizim ittifakımız Onurlu insanlardan oluşan bir ittifak. Bizim ittifakımız doğrudan doğruya bu milletin evlatlarıyla. Kirli hesaplarımız yok. Koltuk davası için küfür ettiklerimizle bir araya gelenlerden değiliz ya da tek başına beceremediğimiz için ters düştüklerimizle de bir araya gelenlerden değiliz. Biz ilkesi, duruşu olan bir fikir hareketiyiz ve bu fikir hareketi Onur İttifakı’nda vücut buldu. Güçlüyüz, hazırız, büyüyoruz. Artık ajanslarda adımızdan söz ediliyor. Araştırmalar bizi işaret ediyor. İktidar ve muhalefet titreyerek bizleri yakından seyrediyor. Bunun adı zafer değil de nedir. Kararlı ve onurlu bir millet yürüyüşü olan Onur İttifakı bu millete hak ettiği değeri göstermek için mutlaka iktidara gelecektir”

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login